in

Politiehond 2,5 uur in auto achtergelaten – agent keert terug en vindt geliefde dier dood

Honden en kinderen mogen niet alleen gelaten worden in auto’s – zelfs niet met geopende ramen. Dit zou iets moeten zijn dat we allemaal moeten weten en waaraan we ons aan moeten houden; vooral bij extreme temperaturen, zoals de meesten van ons nu ervaren.

Soms wordt de politie opgeroepen voor dergelijke incidenten en moeten ze omgaan met schrijnende situaties. Nu heeft zo’n tragisch incident de politie persoonlijk geraakt.

De tragedie trof een officier in Stiermarken, Oostenrijk, nadat hij zijn politiehond 2,5 uur lang in zijn auto had achtergelaten terwijl hij officiële zaken deed.

Lees ook  Deze hond was onherkenbaar, maar hij transformeerde nadat 3 kilo vacht werd weggeknipt

Volgens berichten in de lokale media parkeerde de 51-jarige official zijn auto ’s morgens op een schaduwrijke plek met geopende ramen, maar toen hij terugkwam was zijn 7-jarige hond dood.

De politie onderzoekt
Het was naar verluidt onduidelijk of de hitte de schuld was van de dood van de hond. De doodsoorzaak wordt momenteel nog bepaald door de Universiteit voor Diergeneeskunde Wenen – een resultaat is nog niet beschikbaar. Er is echter een politieonderzoek gestart.

Lees ook  Een Schaap Ontsnapt Van De Kudde: Ze Vinden Hem Terug Na 5 Jaar … Met 40 Kilo Wol Op Zijn Rug!

Hoewel nog niet is vastgesteld of de dood van de politiehond door de hitte is veroorzaakt, is het belangrijk om te onthouden dat je een dier nooit alleen in een auto mag achterlaten. Zelfs niet met de ramen open.

Deel deze post alsjeblieft met al je vrienden op Facebook zodat een dergelijke dood nooit meer zal gebeuren. We moeten allemaal zorgen voor onze geliefde viervoetige vrienden.

Meisje wordt gedumpt in de prullenbak en haar neus wordt afgebeten – daarna geven artsen haar een gratis operatie

Haags PVV-raadslid Willie Dille pleegt zelfmoord