in

Politieagenten stappen motel binnen en ontdekken algauw ergste misdrijf dat ze ooit gezien hadden, en doen mama boeten.

Het was een normale dag – een beetje regenachtig en koud – maar voor het overige compleet normaal. Niet meteen om over naar huis te schrijven. Maar op die dag zouden politieagenten uit Ohio een oproep krijgen die ze nooit meer zouden vergeten. Toen ze een motelkamer gingen controleren, stootten ze op een vreemde dame. Ze maande de politieagenten aan om stil te zijn. Met haar vinger aan de lippen suste ze de politie om zeer stilletjes te zijn.

De agenten waren erg verbaasd over het bizarre gedrag van deze dame. Maar dan zagen ze dat de lakens vreemd opgerold lagen. Het zicht alleen al – laat staan de stank – deed de magen van de politieagenten omdraaien. Geschokt en vol walging vluchtten ze uit de kamer. Hoewel ze getraind waren voor allerhande soorten misdrijven kon NIETS, maar dan ook niets, hen voorbereiden op wat ze hier aantroffen.

Lees ook  Vrouw draagt baby voor beste vriendin – die overleed nog voor hij geboren werd.

Dit vond allemaal plaats in het motel Parkway Inn in Middletown in Ohio. De vrouwelijke beller zei dat ze een probleem had met één van haar jonge zonden. Aan de telefoon weigerde ze meer uitleg te geven, zodat de politie zich ter plaatste haastte.

Volgens WDTN had de 26-jarige Theresa Hawkins-Stephens de motelkamer gehuurd om er samen met haar 2 zonen te overnachten. Ze waren 5 en 6. Haar 29-jarige vriendin Rachel Bostian verbleef eveneens bij hen, alsook haar 56-jarige moeder Ramona Bostian.

Het telefoontje kwam er omdat een van de jongens “flauw was gevallen.”

De beller was in paniek. Ze zei dat het kind al enkele dagen was weggelopen. Hoewel ze hem nooit als vermist hadden opgegeven, zoals dat hoort, werd hij door andere kinderen gevonden. En die kinderen zou hem “zwaar toegetakeld” hebben.

Maar dat was allemaal een leugen om de vreselijke waarheid te verdoezelen.

Lees ook  Heftig! Deze man laat zien hoe makkelijk het is om een meisje te drogeren

De agenten vonden niet alleen de zwaar in elkaar geslagen jongen, maar beide kinderen als een cocon in de dekens opgerold. De jongens waren compleet weerloos toen ze 22 uur lang geschopt en geslagen werden.

Het begon allemaal toen een van de jongens voedsel had genomen omdat hij honger had. Dit deed de drie vrouwen in een woedeaanval ontsteken. Gedurende bijna een dag lang werden de kinderen gemarteld.

De mishandelde jongens werden allerijl naar het ziekenhuis overgebracht. De volgende dag werd de jongste zoon dood verklaard. En dat allemaal omdat zijn moeder razend was geworden omdat ze eten hadden gestolen.

De vrouwen werden meteen aangehouden. Maar na zijn overlijden werden de aanklachten gevoelig verzwaard.

Welke bestraffing is fair voor deze dames?

Laat van je horen in de reacties op Facebook en DEEL dit bericht met je vrienden!

Voor ze op de vlucht slaan geeft deze 25-jarige moeder haar 2 kinderen nog een laatste kus. Dan gebeurt er iets vreselijk!

Omdat de buil op haar oor alsmaar groter wordt, gaat de vrouw naar de dokter. Wat er tevoorschijn komt, is niet bepaald “appetijtelijk.”