in

Politieagent ziet “bruine klodder” rond paal geklemd. Als hij wat beter kijkt, kan hij zijn ogen niet geloven …

Politieagenten krijgen met heel wat angstaanjagende en moeilijke situaties af te rekenen, maar soms krijgen ze een oproep die iets lichtvoetiger is. Dat is precies wat er gebeurde toen deze agent de oproep kreeg om een kleine “situatie” langs de kant van de weg te onderzoeken.

Hij wist niet meteen waaraan hij zich moest verwachten, maar toen hij ter plaatse kwam besefte hij dat dit een van de schattigste opdrachten ooit was!

Lees ook  Ex zet haar lichaam in brand en vermoordt hun 2 kinderen. 13 jaar later heeft ze eindelijk een ‘wonderbaby’

In 2016 werd de verkeerspolitie van Ecuador naar een schattige situatie geroepen. Een kleine luiaard had zich langs de kant van de weg in een moeilijke situatie genesteld. Niet in staat om de straat over te steken, had het bange dier zich rond een vangrail geklemd.

Nadat ze de luiaard gered hadden, brachten de politieagenten het dier naar de dierenarts. Toen de dierenarts bevestigde dat het dier ongedeerd was, werd de luiaard terug in zijn autovrije omgeving uitgezet. Hieronder volgen enkele foto’s van de reddingsoperatie. Let vooral op het schattige gezichtje van de luiaard!

Lees ook  Dit is het bloedmooie zusje van Max Verstappen:

DEEL deze prachtige redding met je vrienden en familie!

Deze boeven komen om meisjes te halen. Maar wat ze met hun machetes doen, is nog vreselijker.

Dit gebeurt er met je lichaam wanneer je elke dag honing eet! Had ik dit maar eerder geweten…