in

Politieagent denkt dat hij een verlaten auto heeft gevonden – zet zijn zaklamp aan en vindt het ondenkbare

We nemen veel in het leven voor lief: eten, water, een dak boven ons hoofd, een warm bed om in te slapen…

Maar niet iedereen heeft het zo goed.

En dat is precies waar de politieagent Leonardo Almeida recent achter kwam toen hij bij een achter gelaten auto in een voorwijk van Boston naar binnen keek.

Politieagent Leonardo Almeida dacht dat het een nacht zou zijn als alle anderen, terwijl hij werkte in Taunton, een voorstad van Boston, Massachusetts. Terwijl hij zijn reguliere ronde deed, samen met zijn partner, zag hij een verlaten auto op een parkeerplaats.

Toen de agent zijn zaklamp aan deed en wat beter keek, was hij geschokt.

Er sliepen twee volwassenen voorin de auto.

Maar toen keek hij naar de achterbank en zag iets wat nog hartverscheurender was. De twee jonge kinderen van het koppel waren ook in de auto, rapporteerde Boston25News.

Lees ook  Man ziet eigen geamputeerde been op waarschuwing pakje sigaretten

Leonardo Almeida vroeg onmiddellijk hoe het met de familie ging. De ouders vertelden dat ze recent dakloos waren geworden, omdat ze hun huis gedwongen moesten verkopen. En nu zagen ze geen andere uitweg dan vanuit hun auto te leven, die ze iedere nacht op een andere parkeerplaats parkeerden.

Toen de agent dit tragische verhaal hoorde, voelde hij zich verplicht om actie te ondernemen. Hij belde naar een hotel wat dichtbij was en boekte een kamer voor de familie.

De kamer kostte 190 dollar en Leonardo Almeida betaalde dat zonder na te denken uit eigen zak. Hij vertelde het niet eens aan zijn leidinggevenden. En als zijn partner er niet was geweest, had niemand ervan geweten.

Lees ook  Vader Emiliano Sala over vondst vermist vliegtuig: ‘Dit is een slechte droom’

“Onze nieuwe politieagent besloot op eigen initiatief een alternatief te zoeken voor de familie, want ze hadden geen plek om te verblijven en het was koud ´s avonds. Leonardo, naar mijn mening, is een bescheiden man en geknipt voor deze baan,” Aldus Paul Roderick, een luitenant bij het politie korps van Taunton, tegen Boston25News.

De twee kinderen leken in goede gezondheid, maar de politie heeft het incident gemeld bij de kinderbescherming, wat het protocol is als kinderen dakloos aangetroffen worden.

De politie agent Leonardo Almeida lijkt echt te begrijpen wat zijn buurt het meest nodig heeft. Kinderen zouden niet in een auto moeten leven! Deel als je het hiermee eens bent!

Niemand weet waarom de koe blijft huilen – dan realiseren ze het verschrikkelijke geheim van de vorige eigenaar

Kinderdagverblijf leidster voelt dreigend gevaar als deze man langs komt – 3 minuten later ligt haar gezicht aan diggelen