in

Politieagent besluit om panische hond te volgen. Als hij ziet waar hij naartoe gaat, kan hij zijn ogen niet geloven.

Ik ben best vertrouwd met labradors. Zelf heb ik 10 jaar lang een zwarte labrador genaamd Tess gehad. Ze was niet alleen mijn trouwe metgezel, maar ook mijn beste vriend. Tess en ik gingen overal samen naartoe. Mijn hond had een eigen karakter. Ze hield van spelen en plezier maken. Ik kon geen wortel of appel eten zonder die met haar te moeten delen – ze liet me gewoon nooit met rust!

Labradors zijn niet alleen trouw en liefdevol. Ze willen hun eigenaars ook voortdurend plezieren en behagen.

Een lieve zwarte labrador

John Boy is een lieve zwarte labrador die het moeilijk had om een permanente thuis te vinden. Hij moest drie keer van familie veranderen alvorens zijn eeuwige thuis te vinden bij Krystal Lauer uit Germantown, Wisconsin.

Toen Jeff Gonzalez, een plaatselijke politieagent, op een dag op patrouille was, zag hij een panische John Boy blaffend rondlopen. De hond probeerde duidelijk de aandacht van iemand te wekken.

Lees ook  Wedden dat dit jou nog nóóit is opgevallen in de McDonalds? Vanaf nu let je er altijd op!

“Hij stond daar en blafte een beetje. Toen rolde ik mijn raampje naar beneden en riep hem” vertelde agent Gonzalez. “Dan begon hij met zijn staart te kwispelen en werd vriendelijker. Toen ik uitstapte begon hij een beetje te lopen.”

Gelukkig was deze agent erg alert. Hij besefte meteen dat John Boy hulp nodig had.

“Hij leidde me in de goede richting”, zei hij.

Gonzalez volgde John Boy en de hond leidde hem recht naar de voordeur van zijn huis. Daar lag de eigenares van John Boy, Krystal, bewusteloos in haar pyjama in een stoel. Daar zat ze naar schatting al een uur bij ijskoude temperaturen.

De agent legde zijn reactie uit: “Om eerlijk te zijn dacht ik dat ze dood was”, zei hij. “En toen ik haar aanraakte, was ze erg koud. Haar lippen waren blauw. Maar ik kon bepalen dat ze nog ademende en nog een pols had. Ik belde meteen bijstand en mijn partner was ook in de buurt. Samen brachten we haar naar binnen.”

Lees ook  Zoon na verschrikkelijk auto-ongeluk terug tot leven gewekt. Jongen wordt wakker en vertelt mama wat hij in de hemel gezien had….

Gelukkig kon Krystal later in het ziekenhuis gereanimeerd worden.

Een held op vier poten

“Ze dachten dat ze dood was”, zei Tianne Wendt, de dochter van Krystal. “Het was een wonder. Mijn moeder had twee engelen die haar die dag redden.”

Gonzalez zegt dat hij geen held genoemd wil worden. Het is John Boy die alle eer verdient. Deze opmerkelijke en slimme hond redde het leven van Krystal.

We kunnen niet geloven dat zijn vorige eigenaars hem naar het asiel terugbrachten. Misschien waren ze niet voorbestemd? Misschien waren John Boy en Krystal dat wel. Wie weet?

DEEL dit bericht als ook jij vindt dat John Boy een vette kluif verdiend heeft!

11-jarige verzamelt blikvoeding voor hongerige kinderen in plaats van snoep voor Halloween.

17 hilarische grafstenen die je harder zullen doen lachen dan je zou mogen.