in

Politieagent benadert een onschuldige hond die zopas bevallen was. Dan richt hij een geweer op haar en haar puppy.

Politieagenten komen de laatste tijd veel in het nieuws. Vooral in de Verenigde Staten ligt de politie erg onder vuur. De burgers van de VS zijn er niet blij mee hoe sommige onderdanen behandeld worden en nemen het recht in eigen handen en vermoorden zelfs politieagenten. Zinloos geweld. Uiteraard zijn niet alle politieagenten slecht – laten we daarmee beginnen.

Maar politieagenten zijn mensen en mensen zijn in staat tot vreselijke dingen. De meesten onder ons zijn zich bewust van dakloze honden – er zijn er gewoon nog altijd veel te veel. Sommige dakloze dieren hadden vroeger een thuis, maar sommigen onder hen hebben nooit een leven met mensen gekend.

Lees ook  Vriendin van Boef laat niks aan je verbeelding over met deze pikante foto

Een politieagent genaamd Maximiliano Sergio Mellado uit Argentinië ligt onder vuur omwille van wat hij deed met een dakloze hond.

Er was geen enkele reden voor zijn gedrag en de inwoners van een dorp genaamd Neuquén zijn woedend. Wat deed hij? Agent Mellado schoot een hond en haar puppy neer. Ooggetuigen zagen hoe hij schoot op een hond genaamd Millagros en haar puppy – die amper drie dagen oud was.

Lees ook  Papa daagt op school op nadat dochter zich misdragen had. Dan zien de leraren wat hij aanheeft …

De puppy overleed maar de moeder werd onmiddellijk naar de dierenarts afgevoerd. Milagros moest een operatie van zes uur ondergaan. Dierenarts Frederico Lopez probeerde haar kaak te herstellen. Milagros verloor haar linkeroog. Drie dagen na de operatie overleed ze. Mellado werd geschorst en wordt nu vervolgd voor dierenmishandeling.

Tijdens de eerste hoorzitting kwam hij niet opdagen en nu is er een aanhoudingsbevel tegen hem uitgevaardigd. Niemand weet waar hij is. Rust in vrede Milagros.

DEEL dit bericht met je vrienden!

Aap geeft deze kerel een volley in het gezicht omdat hij zijn middenvinger liet zien [video].

Dit beest doodt 100 personen per jaar… maar als baby is het zo schattig!!