in

Politie vindt 3 kinderen die in smerige puinhoop leven. Maar het wordt nog erger als ze de diepvries openen.

In Amerika is koppel opgepakt vanwege het verwaarlozen van hun kinderen. Moeder Stacy en vader Dustin Tallent woonden met hun drie kinderen in Tennessee. Het huis waarin ze leefden was gevuld met afval en bedekt met uitwerpselen. Het stel had ook 21 dieren in huis, en tragisch genoeg waren 11 dieren dood en in de diepvries gestopt. Stacy en Dustin werden beiden aangehouden op 26 juni en vervolgd wegens zware kindermishandeling.

De levende dieren (die allen erg mager waren) betroffen drie katten, vier honden, een python, een konijn en een hagedis.

Lees ook  Voor ontucht veroordeelde huisarts (39) overlijdt in gevangenis

De directeur van Chattanooga Humane Educational Society, Bob Citrullo, zei dat er vijf parkieten, twee honden, twee schildpadden en een konijn in de diepvries zaten. Twee van de kinderen waren twee jaar oud en het ander kind was vijf – ze leefden in kamers die overliepen van het afval.

Een van de tweelingjongens werd opgesloten in een klein kamertje. Hij werd aangetroffen zittend op een smerige matras.

Stacy en Dustin verblijven in afwachting van hun proces momenteel in de gevangenis. Hun borg werd op 105.000 dollar gesteld. Hoewel dit een schokkend verhaal is, werpt het een licht op het moeilijke leven dat sommige families leiden.

Lees ook  Laura (24) met 26 messteken om het leven gebracht door jaloerse ex

We moeten ons afvragen wat er met deze mensen gebeurde? Waarom leefden ze zo? In zo’n viezigheid wonen is niet normaal. Laten we hopen dat de drie jongens een betere toekomst te wachten staat en dat de overlevende dieren liefdevolle families vinden.

DEEL dit met iedereen die je kent!

Turk vermoordt jongen (17) zodat die andere meiden geen pijn kan doen

Deze 5-jarige is levend aan het verbranden, maar weigert het hoopje in haar armen los te laten. Als mensen wat beter kijken, springen de tranen in hun ogen.