in

Politie deelt verontrustende video van jong meisje dat door auto wordt gevolgd – om ouders te waarschuwen

De politie uit de stad Vacaville, in de staat Californië, heeft beveiligingsbeelden vrijgegeven van een jong meisje dat zich verstopt voor een verdachte man. Nu willen ze alle ouders waarschuwen.

Lavc58.35.100

De politie uit de stad Vacaville, in de staat Californië, heeft beveiligingsbeelden vrijgegeven van een jong meisje dat zich verstopt voor een verdachte man. Nu willen ze alle ouders waarschuwen.

Het voorval vond aan het begin van deze maand plaats. Het is niet ongewoon dat kinderen buiten spelen in deze buurt. Wat wel ongewoon is, is dat een meisje op klaarlichte dag wordt gevolgd door iemand in een auto, als ze naar huis loopt.

Lees ook  Acht redenen om niet meer door te spoelen na het plassen!

De man volgde het meisje meerdere straten en probeerde met haar te praten. Een woordvoerder van de politie, Matt Lyndon, legde aan ABC7 uit:

“En hij vroeg haar iets over school. Ze reageerde niet en handelde heel toepasselijk wat haar veilig hield. Er is op dit moment geen misdaad gepleegd, maar we zijn nieuwsgierig om te weten wat zijn bedoelingen waren om deze minderjarige te benaderen.”

Het meisje wantrouwde de situatie en verstopte zich achter een auto, zoals op de onderstaande beelden te zien is.

Lees ook  Doorschijnende blouse én stropdas Irma Sluis trending na persconferentie

Alhoewel deze beelden uit de VS afkomstig zijn, is de boodschap universeel! We moeten onze kinderen heel goed waarschuwen voor de gevaren die vandaag de dag om de hoek loeren!

Het is ontzettend belangrijk dat ze weten NOOIT met vreemde mensen mee mogen gaan. Kinderen schatten niet altijd gevaarlijke situaties goed in en begrijpen nog niet dat niet iedereen het beste met hen voorheeft.

Deel alsjeblieft dit bericht om meer mensen hiervoor te waarschuwen!

Zoon vermoordt moeder (71) in Eindhoven

Tiener duikt in sloot om leven van oudere buurman (84) te redden