in

Politie bevrijdt schreeuwend kind uit verschroeiend hete auto-terwijl mama op festival is.

We weten allemaal dat geen enkel ademend wezen tijdens de zomer in een hete auto mag achtergelaten worden – zelfs niet wanneer je denkt dat je “iets belangrijker” te doen hebt of dat het niet lang zal duren.

Dat is vooral ondenkbaar wanneer het gaat over je eigen kind.

Helaas is dat precies wat een 2-jarige jongen onlangs moest doorstaan in Rheda Wiedenbrück in Duitsland. Het kind werd door de politie na 30 minuten bevrijd uit een verschroeiend hete auto.

Lees ook  9-jarige zegt, dat ze God tegen haar hoorde zeggen, dat ze in de bosjes moest kijken. Nu wordt ze gezien als een held

Waar was de moeder? Met een vriend op een festival!

Bild rapporteert dat maandavond een jongen van 2 bevrijd moest worden uit een oververhitte auto nadat een voorbijganger de politie had gebeld.

Het wanhopige, zwetende kind schreeuwde en huilde.

De politie moest het raampje van de auto breken en kon het kind in veiligheid brengen. Tien minuten later kwam de moeder terug van het festival. “We waren op zoek naar een andere vriendin. Het duurde langer dan verwacht”, vertelde ze aan Bild.

De agenten ondervroegen de moeder en klaagden haar uiteindelijk aan met mishandeling van een minderjarige. Daarnaast werd ook de sociale dienst ingelicht.

Lees ook  Diepbedroefde hond wacht bij vijver trouw op verdronken baasje

Kinderen van die leeftijd kunnen niet voor zichzelf zorgen en zich zelfstandig uit een oververhitte auto bevrijden. Deze jongen heeft geluk gehad dat een voorbijganger attent genoeg was om hem op te merken en de politie te bellen.

DEEL DIT BERICHT MET IEDEREEN DIE JE KENT! JE KIND BIJ WARM WEER IN DE AUTO ACHTERLATEN, IS LEVENSGEVAARLIJK, ZELFS AL IS HET MAAR “EVENTJES.”

Geweldig nieuws voor voormalig K3-zangeres Josje Huisman

Zesjarige Vic is in Portugal overleden na ongeluk in zwembad