in

Poes rent 5 keer door vlammen om haar kittens te redden uit vuurzee

Alle ouders zullen hun ziel en zaligheid verkopen om hun kinderen te redden. Het maakt niet uit of je twee of vier benen hebt. De kat Scarlett is hier een lichtend voorbeeld van. 

Scarlett werd wereldberoemd nadat ze vlammen trotseerde en een verlaten garage in Brooklyn binnen rende om haar vijf kittens te redden uit een brand.

Scarlett is een held wiens verhaal het verdient om verteld en geëerd te worden, maar we willen waarschuwen voor de beelden die als schokkend kunnen worden ervaren.

De kat aarzelde geen seconde om het brandende gebouw in te lopen om haar kittens te redden, maar ze raakte zwaar verbrand aan haar kopje en pootjes.

Lees ook  Michael P. verborg lichaam Anne Faber eerst ergens anders

Vanwege de brandwonden kon ze haar ogen niet openen, haar vacht was gedeeltelijk verbrand en ze had geen huid meer op haar poten.

Maar ondanks ernstige verwondingen en grote pijn, ging ze eerst na of haar kittens nog leefde. Dit deed ze door aan ze te ruiken en likken, daarna viel ze flauw van de pijn.

Brandweerlieden ter plaatse namen Scarlett en haar kittens direct mee naar een dierenarts.

Na het beëindigen van de behandeling in dierenkliniek werden de resterende vier kittens en Scarlett geadopteerd.

Karen Wellen adopteerde Scarlett en ze zorgde ervoor dat de held op vier pootjes een gelukkig leven had, totdat de kat in 2008 stierf.

Dit verhaal laat zien dat de liefde van een moeder voor haar kinderen de sterkste kracht ter wereld is!

Bekijk meer van Scarletts verhaal in de video hieronder. Deel dit bericht als je ook hulde wilt brengen aan deze ongelooflijke kat die haar eigen leven riskeerde om kittens te redden!

Moeder vermoordt haar eigen dochters van 3 en 16 maanden oud

Vader doodde vijf kinderen, moeder tegen doodstraf