in

Pitbull in vogelkooi gedumpt voor dierenasiel.

Dit verhaal speelde zich af in het zuiden van Florida, waar de goede mensen van Saving Sage Animal Rescue Foundation tussenbeide kwamen toen ze een hond in nood zagen. Hoewel er heel wat mensen zijn die het hoofd zouden draaien, zijn er zoveel dierenvrienden die bereid zijn om alles te laten vallen en te helpen. De pitbull in dit verhaal had geen ernstige kans op leven gekregen en deze personen wilden helpen.

De hond werd gevonden voor het gebouw van de dierenbescherming van Oakland Park Animal Rescue. Iemand had het dier in een vogelkooi gestopt en haar daar voor dood achtergelaten. Haar staart was ook bebloed van in de te krappe kooi te moeten zitten.

Lees ook  Mama stelt haar hond een vraag. Dan krijgt ze een antwoord wat je absoluut niet verwacht!

De redders wisten dat ze snel moesten handelen. De arme meid zat onder de schurft en zou het niet lang meer overleven. Aan haar uiterlijk te zien, hadden haar vorige eigenaars haar verschillende keren gebruikt om te fokken. In plaats van goed voor haar te zorgen, kozen ze ervoor om haar gewoon te dumpen als afval. We zouden zo graag eens een hartig woordje willen praten met deze dierenbeulen.

De hond kreeg de naam Birdie. Ze werd voor verdere behandeling overgebracht naar het Royal Palm Veterinary Hospital. Daar kreeg ze de hulp en de zorgen die ze hoognodig had. De redders waren ook erg blij toen ze te horen kregen dat ze de rekening voor de medische behandelingen niet hoefden te betalen.

Lees ook  Straathond bleef maar wegrennen van redders. Dus op een dag besloten ze om haar te volgen.

Nu verblijft ze in een pleeggezin. Ondanks wat haar werd aangedaan, houdt ze ervan om bij mensen te zijn. We hopen dat deze lieve meid snel een nieuwe thuis vindt. Als er iemand een tweede kans verdient, is het wel deze prachtige hond. Ze verdiende het niet om deze zware beproeving te ondergaan.

Het is echt verbazingwekkend dat verwaarloosde dieren toch nog de liefde vinden om van mensen te houden.

DEEL dit verhaal met elke dierenliefhebber die je kent!

Bedrijf weigert werkneemster met Alzheimer te ontslaan die vergeet hoe ze haar werk moet doen.

P*dofiel valt flauw in rechtbank nadat hij straf hoorde wegens m*lesteren pasgeboren baby.