in

Pissige Bachelorette-Gaby maakt ruzie

De winnaar van de Bachelorette gaat het nog zwaar krijgen! Gaby Blaaser blijkt namelijk behoorlijk fel te zijn als ze het met je aan de stok krijgt, zo ondervond Rintje Ritsma…

In De Gevaarlijkste Wegen van de Wereld wordt Gaby gekoppeld aan de voormalig schaatser. Rintje lijkt soms echter liever een andere chauffeur te hebben gehad.

“Jij drukt gewoon serieus de koppeling meteen in als je gaat remmen”, zegt hij de influencer. Gaby vindt de opmerking irritant: “Jij zit wel de hele tijd op mijn rijstijl te kutten…”

Als hij maar commentaar blijft leveren op haar rijstijl, bijt ze flink van zich af. “Als jij denkt dat jij beter kan rijden, dan moet je dat ook gaan doen, want ik er word nu wel een beetje fucking moe van.”

Rintje vindt het gebekvecht niet zo erg. “Dat is ook heel goed, we mogen best een beetje strijd hebben.” Al wil hij wel dat ze veiliger gaat rijden: “Ik zit er wel fucking naast, ik wil gewoon veilig thuiskomen.”

Lees ook  Samantha de Jong alweer op pad met grote liefde

Rintje vraagt even later ook nog of ze haar rijbewijs bij een pakje boter gekregen heeft. “Ja, eigenlijk wel”, zegt Gaby sarcastisch terug.

“Ik heb alles in een keer gehaald, dus zo slecht zal ik wel niet rijden.” Een deel van de ruzie is in de video hieronder te zien.

De Bachelorette
“Niemand kent mij echt. Dat gaat nu anders zijn.” Zo stelde Gaby Blaaser zich voor in de eerste minuten van de nieuwe Videoland-datingserie The Bachelorette.

Lees ook  Jongeren hebben steeds vaker 'smartphoneschedel'

De actrice, presentatrice en influencer opent haar hart: niet alleen om de liefde van haar leven te zoeken, maar ook om haar ‘echte’ kant aan de wereld te tonen.

Waar Gaby op Instagram niet vies is van een pikant piekje hier of daar, zie de video bovenaan deze pagina bijvoorbeeld, wil ze op televisie een andere Gaby laten zien.

“Mensen denken vaak dat ik heel gemaakt ben”, vertelde ze over haar deelname aan BuzzE. Dat stereotype wil ze doorbreken.

“Het komt mede door de manier waarop ik mezelf presenteer”, zo weet ze. Maar het is volgens haar “een soort beschermlaag” naar de buitenwereld toe. “Ik heb echt geen hart van steen, ik ben heel kwetsbaar.”

“Ik heb eigenlijk twee kanten: de social media-versie en deze. Nu gaan mensen zien hoe ik echt ben”, vervolgde Gaby. “Ik ben er met heel mijn hart en gevoel in gegaan.”

Het figuur van Bibireijman ná de bevalling, dat is niet mis

Op déze foto draagt Yolanthe alleen een bh