in

Piloot crasht vliegtuig op babyshower in poging om zijn vrouw te doden.

Een piloot in Botswana crashte een klein vliegtuigje kamikazestijl in een clubhuis in een gestoorde poging om zijn vrouw te doden. Volgens de lokale media woonde vrouw op dat moment een babyshower bij.

De Zuid-Afrikaanse piloot Charl Viljoen van Kalahari Air Services was eerst ongenodigd komen opdagen op de babyshower in de Matsleng Aerodome in de buurt van Mochudi, verklaarde de woordvoerder van de club, Mark Mansfield, aan The Citizen.

Volgens bepaalde bronnen kregen de vrouw en de man ruzie, die fysiek werd. Andere ooggetuigen zeggen dan weer dat er geen publieke ruzie was.

Lees ook  OM en politie: Advocaat Khalid Kasem lekte informatie naar organisatie Ridouan Taghi

Daarna ging Viljoen naar verluidt naar de hoofdstad van Botswana, Gaborone, om er een KingAir 200 vliegtuig te stelen en vloog verschillende keren laag over de zaal.

Een getuige verklaarde dat Viljoen kort voor de crash nog naar een vriend had gebeld die aanwezig was op de babyshower.

“Hij belde naar zijn maat op de grond die op het feestje was, en hij wilde weten waar zijn vrouw was”, zei de man. “De kerel begon te schreeuwen zodat iedereen zou kunnen vluchten.

Lees ook  Lichaam Holtheme is van visser (89) die vermoedelijk onwel werd

Leden van de Matsieng Flying Club bevolen de onmiddellijke evacuatie van de zaal, waar op dat moment ongeveer 50 gasten aanwezig waren.

Dan crashte Viljoen het vliegtuig in het gebouw en beroofde zich zo van het leven. Hij werd ter plaatse dood verklaard. Als bij wonder vielen er geen gewonden.

Maar het clubhuis, de controletoren en ongeveer 13 voertuigen werden compleet vernield door de suïcidale vlucht van de piloot. De politie startte een onderzoek.

Bekijk de beelden hieronder. Wat vind jij hiervan? Laat van je horen in de reacties!

Nadat je dit hebt gelezen wil je elke dag wat deodorant onder je borsten doen

Meisje (5) vecht voor haar leven nadat papa haar vijf liter water deed drinken.