in

Pieter (33) laat zwangere vrouw en kindje achter na dodelijke klap tegen vrachtwagen

Pieter Keenen, een 33-jarige man uit Bocholt is zaterdag kort na middernacht om het leven gekomen bij een verkeersongeval op de Meeuwerkiezel.

De man laat een zwangere vrouw en kind achter. Pieter reed in de richting van Bree en week om een onbekende reden van zijn rijstrook af.

Zijn wagen botste frontaal op een vrachtwagen die in de tegenovergestelde richting reed. De vrachtwagenbestuurder raakte niet gewond.

Pieter, die voor Scania Parts Logistics in Oudsbergen werkte, reed van Meeuwen naar Bree, toen hij om een onbekende reden van de rijbaan afweek en op de vrachtwagen knalde. Uiteindelijk kwam het voertuig in de berm tot stilstand.

Lees ook  Supermarkt is tientallen winkelwagens à 200 euro per stuk kwijt: 'Klanten zetten hem in de tuin'

De trucker was ongedeerd, maar was wel zwaar onder de indruk van de gebeurtenissen. Brandweer, ziekenwagen en MUG kwamen snel ter plaatse.

Er werd getracht de man uit zijn geknelde positie te bevrijden, maar hulp kon niet meer baten.

Pieter overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. Politie CARMA voerde de vaststellingen uit en bracht de familie van de man op de hoogte.

Lees ook  Vrouw voor 28.000 euro opgelicht na bestelling mondkapjes

De weg werd tijdelijk afgesloten voor verkeer. Een verkeersdeskundige werd ter plaatse gevraagd om de omstandigheden te onderzoeken. De voertuigen werden na enkele uren getakeld voor verder onderzoek.

Scania
Zijn collega’s bij Scania Parts Logistics reageren met verslagenheid. “Wij zullen ons Pieter herinneren als een fijne rustige collega die zijn werk nauwkeurig en met veel overgave deed. Wij wensen zijn vrouw en kind veel sterkte in deze moeilijke periode.”

“Duivelse moeder” gaat week feesten, intussen sterft haar dochter (3) de hongerdood in vuile flat

Overlijden Max Meijer (23) was stom ongeluk: “Geen sprake van misdrijf”