in

Peuter stikt bijna als hun kindermeisje hem onder dwang zijn eten voert

Een Chinees koppel was geschokt nadat ze ontdekten dat hun zoon bijna dood gestikt terwijl hun kindermeisje hem onder dwang eten voerde. Op de beelden was ook te zien hoe ze de eenjarige peuter sloeg en doorheen schudde. Toen de ouders het kindermeisje confronteerden, zei ze dat ze een slechte dag had gehad.

De peuter en zijn ouders, de heer Zhang en mevrouw Cheng, wonen in Fuzhou, in het zuidoosten van de Chinese provincie Fuijan. De ouders huurden het kindermeisje ongeveer een maand geleden in via een agentschap omdat ze regelmatig op zakenreis moeten.

Lees ook  Dit gigantische bedrag is het salaris van Mark Rutte!

Het stel liet de monitor installeren zodat ze hun kind en het kindermeisje regelmatig zouden kunnen controleren. Mevrouw Chen zei dat de monitor 24 uur per dag beelden naar hun smartphone kon sturen.

Het koppel was geschokt dat hun zoon bijna dood gestikt werd. De video toont ook hoe het kind op tafel braakt, waarna de oppas hem een klap op zijn hoofd gaf. Het kindermeisje genaamd Zhou drukte het kleintje letterlijk in zijn eten zodat hij het toch zou opeten. Toen de ouders de beelden zagen, vlogen ze de volgende dag onmiddellijk terug naar huis. Ze namen hun zoon mee naar het ziekenhuis en deden aangifte bij de politie.

Lees ook  Eindelijk weten we het, dit is dus degene die zwanger is van de baby van Ronnie Flex:

Nadat ze het kindermeisje geconfronteerd hadden, ontvluchtte die het huis. Volgens de Shanghai Daily zou de jongen ademhalingsproblemen hebben opgelopen naar aanleiding van het m*sbruik.

18 maanden lang werkte hij aan de kamer van zijn dochter. Het eindresultaat is absoluut uniek!

Vrouw plant theezakje in tuin : Nooit geweten dat 1 maand later dit zou groeien