in

Peter R. de Vries woedend – De reden waarom ga je niet geloven..

Willem Holleeder heeft in de rechtszaal een hele bijzondere uitspraak gedaan. Hij herhaalde tijdens het proces meerdere keren dat misdaadverslaggever Peter R. de Vries een verhouding zou hebben gehad met de zus van Willem, Sonja Holleeder. Peter ontkent de aantijgingen.

Tijdens de uitzending van RTL Boulevard vroeg Luuk Ikink naar de beschuldigingen van Willem Holleeder. Peter zijn antwoord was fel: ‘Ik heb nooit, op enig moment, geen minuut, geen seconde, op welke manier dan ook met Sonja Holleeder een relatie gehad, seksueel contact, een flirtdate, een gewone date. Helemaal niets. Noem het, vraag het. En het is gewoon niet zo. Hij liegt dat. Dat zegt heel veel over de rest’, aldus Peter.

Lees ook  Dakloze man krijgt zijn eerste scheerbeurt in jaren en ziet er compleet onherkenbaar uit.

Dit is het verleden tussen Holleeder en Peter R. de Vries. Bekijk de beelden hieronder:

Ik weet van heel veel dingen die waar zijn. Hij zit op dit gebied zo schaamteloos te liegen uitsluitend in een poging om mij en zijn zussen te beschadigen’, raasde de misdaadverslaggever verder. ‘Het is een bewuste beschadigingsactie waarbij hij er niet voor terugdeinst om zijn zus daarin te betrekken. Hij zegt nu bij herhaling dat ik een relatie heb gehad met zijn zus Sonja. Ik had mij voorgenomen om bij mijn getuigenis daar iets over te zeggen. Maar nu jullie daarnaar vragen en hij het blijft herhalen wil ik dit duidelijk zeggen’.

Lees ook  Vijf dagen voor de geboorte van hun kindje doet Samson plots dit

Einde discussie: de jongste in het gezin rijdt het beste

Weet jij wie dit schattige jongetje op de foto is? Hint: het is een bekende politicus..