in

Pestkoppen noemden haar ‘tandvrouw’ – nu staan duizenden mensen met mond vol tanden wanneer ze haar transformatie zien..

Toen Gemma Swift 6 jaar oud was, was ze betrokken bij een ernstig ongeluk waardoor haar tanden ernstig beschadigd raakten. Dat ongeluk zou nog vele jaren invloed hebben op haar leven.

Op school werd Gemma lastiggevallen vanwege haar uiterlijk. Maar op een dag had ze er genoeg van. Ze besloot haar ergste bullebak te confronteren in het Britse tv-programma The Jeremy Kyle Show.

De vrouw achter haar ergste pesterijen (de vriendin van haar ex-vriend) had vooral de spot op de tanden van Gemma. In het televisieprogramma vraagt ​​Gemma om één ding – dat de vrouw haar pesterijen stopt.

Lees ook  Reden van vrouw waarom ze van een uitkering afhankelijk is, maakt iedereen woedend.

Maar het programma had helaas het tegenovergestelde effect. Op social media gingen mensen door met het lachen om Gemma’s tanden.

In reactie op alle haatdragende opmerkingen besloot de Jeremy Kyle Show om geld in te zamelen zodat Gemma haar gebit kon repareren. Uiteindelijk werd er genoeg geld ingezameld om de geavanceerde chirurgie te financieren.

Na de transformatie, verscheen Gemma opnieuw in de show om haar nieuwe lach te onthullen. Duizenden kwamen met haar in contact om hun liefde, steun en opwinding over haar nieuwe tanden te delen.

Lees ook  Milly kondigt de dag van haar dood aan. Het verhaal dat nu volgt is, hartverscheurend

Maar het belangrijkste was dat Gemma eindelijk tevreden was met haar uiterlijk en haar gevoel van eigenwaarde terugkreeg!

Bekijk Gemma’s emotionele transformatie in de video’s hieronder:

Wij vinden het belachelijk dat mensen andere mensen belachelijk maken om hun uiterlijk. Niemand is perfect en wij vinden dat iedereen geaccepteerd moet worden zoals ze zijn! Ben jij het hier mee eens? Geef je reactie en deel dit met je vrienden en familie!

Wat zijn dit in vredesnaam voor bizarre wezentjes?

‘Koningin Máxima ontduikt belasting in Argentinië’