in

Pestkoppen noemden haar een “monster” omwille van haar unieke uiterlijk – 20 jaar later krijgt ze haar wraak.

Pesten op school of op het werk is nooit oké en moet altijd aangepakt worden. Maar voor de kleine Pooja was gepest worden de dagelijkse gang van zaken. En dat omdat ze geboren werd met rood haar, een bleke huid en groene ogen, iets wat erg gewoon is in haar thuisland India. Maar Pooja zou het laatst lachen – en 20 jaar later is ze een ware schoonheid.

Pooja Ganatra was een gelukkige en gezonde baby, die erg speels was en heel nieuwsgierig naar de wereld rondom haar.

Maar er was een ding dat haar, althans in de ogen van velen, anders maakte. Pooja werd geboren met rode haren, een bleke huid en groene ogen.

Lees ook  25-jarige Tommy heeft al een kind én een kleinkind

Op school werd ze elke dag gepest omdat ze er niet zoals de rest uitzag. Zelfs Pooja voelde dat ze anders was. Op school werd ze vaak buitengesloten en kreeg ze scheldwoorden toegeroepen die haar naar huis deden rennen en huilen.

Naarmate de jaren verstreken werd het zelfvertrouwen van Pooja slechter en slechter. Ze voelde zich niet mooi. Maar op lange termijn, zou ze een echte winnaar blijken.

Op een dag beschreef Pooja haar ervaring in een Facebookpost die later in “Humans of Bombay” gepubliceerd werd. Ze bouwde het nodige zelfvertrouwen op om zichzelf te zijn, ongeacht wat anderen ook van haar dachten.

Lees ook  Louise (66) zit elke dag voor het raam bij het verzorgingshuis van haar moeder (102): ik wil niet dat ze sterft door eenzaamheid

Pooja vertelt hoe mensen van andere werelddelen haar mooi vonden. “Langzaam besefte ik dat er anders uitzien een geschenk was. Niemand zou me ooit vergeten”, schreef ze. “Ik ben trots op mezelf en laat me niet van de wijs brengen. Ik vraag me niet langer af of mensen me beoordelen omwille van m’n uiterlijk – ik heb het te druk om van mezelf te houden dan met dergelijke dingen bezig te zijn!”

Pooja is een inspiratiebron voor ons allen!

Ex-vrouw kidnapt dochter en gaat in rook op. 12 jaar later krijgt papa een telefoontje en trekt bleek weg.

Grappig verhaal: 70-jarige plaatst single advertentie in de krant