in

’Perronrukker slaat weer toe – Wie kent deze verveelde jongeman?’

WORMERVEER – Er is een ’perronrukker’ actief op station Wormerveer én in treinen. De politie bevestigt dat het meldingen heeft gehad.

Op sociale media circuleren weinig verhullende beelden van de man, die zelf video’s zou hebben geplaatst op Twitter.

Michel Schermer, de beheerder van een Facebookpagina over het Noord-Hollandse Wormerveer, deelt foto’s van de man waarop zijn geslachtsdeel onzichtbaar is gemaakt.

Schermer was aan het zoeken naar nieuws over zijn regio. „Toen ben ik het meest bizarre en gore in jaren tegengekomen: een man die zijn geslachtsdeel toont op station Wormerveer en ook zichtbaar masturbeert terwijl er ook vrouwen op het perron zijn.”

Lees ook  Politie zoekt ver krachter van 14-jarig meisje: “Ik dacht eerst dat ik gekidnapt werd, maar toen werd ik gewoon verkr*cht”

De man toont dus zijn geslachtsdeel op het station, fotografeert dat, en deelt de beelden. „Maar hij doet dit ook gewoon in de trein naast jonge meiden en vrouwen.”

De video’s zouden op 4 april zijn gemaakt, aldus Schermer, maar de perronrukker zou al sinds oktober 2019 actief zijn.

Een woordvoerder van de politie kent de beelden. „We zijn ermee bekend, hebben een melding ontvangen. Wijkagenten zijn op de hoogte”, aldus een woordvoerder tegen De Telegraaf.

Lees ook  'Lieve, sociale' Raymond (39) en zoontje Jelle (4) kwamen om bij brand Arnhem

„We doen op dit moment onderzoek. Meer kan ik er op dit moment niet over kwijt.”

Jongste (29) van twee Brabantse broers op de ic overleden aan corona

Dodelijk slachtoffer brand Tilburg is 8-jarige jongen, politie doet onderzoek