in

Perfect gezonde mensen werden uit vrije wil gehandicapt en beweren dat ze nu gelukkiger zijn.

Normaal ben je dankbaar dat je geen beperking hebt. Dat is niet omdat je mensen die deze uitdagingen wel hebben discrimineert. Het is omdat we weten hoe moeilijk het is om met een beperking door het leven te gaan. Er zijn echter perfect gezonde mensen die daar anders over denken. Mensen die lijden aan Body Integrity Identity Disorder (BIID) denken dat ze eigenlijk gehandicapt moesten zijn.

De ziekte werd voor het eerst gedocumenteerd in 1977 en wordt gedefinieerd als een zeldzame psychologische stoornis waarbij perfect gezonde mensen denken dat ze eigenlijk gehandicapt moesten zijn.

BIID is echter zo zeldzaam dat er niet veel research over bestaat. De oorzaak is onbekend en de enige mogelijke behandeling is therapie.

BIID patiënten bekennen dat ze protheses verkiezen boven eigen lichaamsdelen.

Er zijn echter patiënten die nog een stapje verder gingen om daadwerkelijk gehandicapt te worden. Dit zijn er enkelen.

Chloe Jennings-White kan wandelen, maar houdt ervan om in een rolstoel te zitten.

Lees ook  Vrouw laat haar man ‘6 uur lang staan tijdens vlucht’ zodat ze zelf kon slapen

Deze Amerikaanse wetenschapster onthulde dat ze er als kind al van droomde om verlamd te zijn. Ze denkt erover na om in het buitenland een dokter te zoeken die haar permanent verlamd kan maken. Ondertussen gebruikt Jennings-White beensteunen en een rolstoel om zich gelukkiger te voelen in haar lichaam. Ze voegde eraan toe dat ze graag deelneemt aan riskante activiteiten om de kans om verlamd te worden te vergroten.

George Boyer gebruikte een shotgun op zijn linkerbeen.

Jaren geleden schoot Boyer zichzelf in zijn linkerknie. Toen hij in het ziekenhuis arriveerde, was hij boos dat de dokters zijn knie probeerden te redden. De dokters hadden uiteindelijk geen andere keuze dan om zijn linkerbeen te amputeren. Boyer zei later dat hij echt gelukkig was dat hij eindelijk een geamputeerde was.

Een andere man beschadigde zijn voet met droog ijs.

Een BIID patiënt uit het Verenigd Koninkrijk, alleen gekend als “Baz”, liet zijn voet bevriezen in droog ijs. Hij ging niet naar de dokter totdat hij er zeker van was dat zijn voet onherstelbaar beschadigd was. De behandelende dokter had geen andere keuze dan zijn voet te amputeren. Baz onthulde dat hij zich na de amputatie extatisch voelde.

Lees ook  Een moeder wilde haar dochter een pleziertje doen. Maar wat er dan gebeurde, was de hel op aarde.

Jewel Shuping goot chemisch schoonmaakmiddel in haar ogen.

Shuping zei dat ze er al lang van droomde om gehandicapt te zijn. Hoewel ze perfecte ogen had, benijdde ze blinde mensen. Dus enkele jaren ging ze zo ver door chemisch schoonmaakmiddel in haar ogen te gieten. Sindsdien is ze compleet blind. Voor ze dat deed, had ze al braille geleerd.

Alex Mensaert onderging een operatie om als geamputeerde door het leven te kunnen gaan.

Last but not least is er deze Belg die een dokter zover kreeg om zijn twee benen en rechterhand te laten amputeren. Hij schreef zelfs een boek over zijn ervaring met de titel “Amputatie op Verzoek.” Het was pas na de amputatie dat Alex zichzelf als echt levend beschouwde.

Wat vind jij hiervan?

Dit is het krachtigste, natuurlijke antibioticum ooit. Het geneest elke infectie in het lichaam en doodt alle parasieten

Vrouw beseft dat echtgenoot een minnares heeft – regelt verjaardagscadeau dat hij nooit meer zal vergeten.