in

Pedofiel ontsnapt uit instelling, wandelde school binnen en zei: “Ik neem gewoon dit kind mee.”

Een pedofiel die uit een instelling ontsnapte, wandelde een school binnen, legde zijn arm rond de hals van een meisje en zei: “Ik neem gewoon dit kind mee.”

John Harris (36) werd door de rechter naar de gevangenis gestuurd, en die omschreef hem als “de ergste nachtmerrie van elke ouder” nadat hij een achtjarige probeerde te kidnappen.

Harris glipte in oktober weg uit de Leyhill Prison, waar het personeel zelfs niet besefte dat hij verdwenen was. Hij ging meteen naar de speelplaats van een lokale lagere school.

Hij klopte vervolgens op een deur van een klaslokaal, waar een assistent-lerares en twee leerlingen aanwezig waren.

Het meisje opende de deur en Harris vroeg aan een assistent-lerares: “Is dit de receptie?” Ze antwoordde “nee”, waarop Harris zijn arm rond de hals van het meisje legde en zei: “Ik neem gewoon dit kind mee.”

Lees ook  Dít wordt de nieuwe presentatrice van ‘The Voice Of Holland’

De assistente greep zijn arm en zei: “Dat dacht ik niet.”

Een ander personeelslid bracht de twee kinderen in veiligheid, terwijl de assistente Harris naar de receptie escorteerde.

Onderweg zei Harris dat ze de politie zou moeten bellen, en zij verzekerde dat ze dat inderdaad zou doen. De directeur werd geïnformeerd en de school ging in “lockdown”, met de deuren op slot en de lichten uit.
Terwijl Harris over de speelplaats dwaalde en door ramen naar binnen probeerde te gluren, verstopten de kinderen zich onder dekentjes. De politie arriveerde rond 9:45 u en Harris bekende meteen dat hij ontsnapt was uit de instelling in Gloucester in het Verenigd Koninkrijk.

Nadat hij gearresteerd werd en in de politieauto zat, verklaarde hij: “Ik wilde gewoon een kind meenemen.”

Harris pleitte schuldig aan de ontsnapping, poging tot kidnapping en het verbreken van een contactverbod met minderjarigen. Rechter Michael Cullum zei dat Harris “echt angstaanjagend” en een “gevaarlijk man” is met een significant risico om te hervallen.

Lees ook  Wintertijd begint écht winters: het wordt echt koud!

Harris werd veroordeeld tot een gevangenisstraf van 7,5 jaar en terug naar een veilige gevangenis gestuurd om zijn straf uit te zitten.

De rechter zei hem: “Je bent de ergste nachtmerrie van elke ouder. Een man ontsnapte uit een instelling en probeerde haar mee te nemen. Haar ouders zullen dat nooit vergeten, ik hoop alleen dat zij dat wel zal doen. Maar ik vrees dat ze dat op achtjarige leeftijd altijd zal onthouden.”

De man werd eerder veroordeeld wegens poging tot kidnapping van drie andere kinderen, gelukkig telkens zonder succes.

deel dit bericht met iedereen die je kent als ook jij blij bent dat deze pedofiel terug achter slot en grendel zit.

Verdrietig nieuws voor presentatrice Oprah Winfrey

Bejaarde man duwt zijn gehandicapte hond elke dag op een karretje zodat hij toch wandelingetje kan maken.