in

Ped0fiel uitgekleed en in elkaar geslagen door medegevangenen die hem om vergiffenis deden smeken.

Opgepast: De video onderaan dit artikel bevat heftige beelden en is niet geschikt voor gevoelige kijkers.

Een ped0fiel werd in Colombia door medegevangenen uitgekleed en zwaar in elkaar geslagen nadat hij een 12-jarig meisje verkr*chtte en vermoordde.

Gomez Vaca was een toilet aan het schoonmaken met een tandenborstel toen hij werd uitgekleed en gedwongen werd om om vergiffenis te smeken.

De feiten vonden plaats in de stad Villavicencio in het centrum van Colombia nadat de ped0fiel schuldig had gepleit aan de verkr*chting en de moord op de 12-jarige Angie Lorena Nieto. Het meisje was nieuwjaar aan het vieren toen Gomez Vaca vroeg om samen met hem te vieren en lokte haar weg naar een verlaten zone waar hij haar verkr*chtte en vermoordde.

Hij bekende de misdaad nadat getuigen verklaard hadden dat ze hem met het schoolmeisje hadden zien vertrekken.

De misdaden van Gomez Vaca haalden het nationale nieuws en de medegevangenen wisten wie hij was toen hij in de gevangenis werd binnengebracht in afwachting van de uitspraak over zijn straf.

De video werd gefilmd door een medegevangene terwijl de halfna*kte ped*fiel de muren van het toilet schrobde met een tandenborstel. De gevangenen dwingen hem om opnieuw schuld te bekennen en om de familie van het slachtoffer om vergiffenis te smeken. Gomez Vaca begint te huilen en een gevangene vraagt: “Denk je echt dat het jonge meisje niet huilde?”

De verdachte werd schuldig bevonden en wacht nu nog op de uitspraak over zijn straf. Hij riskeert een gevangenisstraf tot 50 jaar.

JE KUNT DE VIDEO VAN HET INCIDENT HIERONDER BEKIJKEN. LET WEL: DE VIDEO BEVAT BEELDMATERIAAL DAT NIET GESCHIKT IS VOOR GEVOELIGE KIJKERS. DISCRETIE IS DAN OOK VEREIST.

WAT VIND JIJ HIERVAN? LAAT VAN JE HOREN IN DE REACTIES EN DEEL DIT BERICHT MET JE VRIENDEN!

Kijkers moeten massaal huilen van nieuwste aflevering ‘Steenrijk, Straatarm’

Na een flink avondje zuipen had Pieter een briefje van zijn vrouw naast zijn bed liggen: