in

P*dofiel valt flauw in rechtbank nadat hij straf hoorde wegens m*lesteren pasgeboren baby.

Een p*dofiel die veroordeeld werd voor misdaden ‘zo gruwelijk dat ze je verstand te boven gaan’ stortte in van shock toen hij veroordeeld werd tot 260 jaar celstraf wegens het m*lesteren van een pasgeboren baby.

Thomas Goodman (45) viel vrijdag voorover op een tafel in de rechtbank van Providence in de VS toen rechter John McConnel een straf uitsprak die 160 jaar langer was dan de openbare aanklager had gevraagd.

De beklaagde kwam na enkele minuten weer bij en zat groggy voor zich uit te kijken.

Lees ook  Moeder van Ron overleed door overdosis insuline: 'Hij is gewoon een seriemoordenaar'

Volgens de lokale krant de Providence Journal filmde Goodman zichzelf terwijl hij de amper drie weken oude baby m*sbruikte.

Hij maakte duizenden video’s van het m*sbruik, die hij online deelde met andere zieke p*rverselingen. Goodman werd gepakt in mei 2018 toen zijn telefoon in beslag werd genomen door de bazen van het bewakingsbedrijf waar hij werkte.

Hij had een regel geschonden die telefoongebruik tijdens het werk verbiedt. De bazen van de pedofiel waren geschokt toen ze de beelden vonden en overhandigden het toestel meteen aan de politie.

Lees ook  Heb je hoofdpijn vanwege migraine? Leg dan een bananenschil op je voorhoofd voor een geweldig effect

Voor hij werd weggeleid, fluisterde Goodman: “Ik heb hier geen excuus voor.” De rechter was het daarmee eens en antwoordde: “Het enige wat ik kan doen, is ervoor zorgen dat je nooit meer uit de gevangenis komt. Ik heb geen enkele garantie dat je ooit zal stoppen.”

Wat vind jij hiervan? Laat van je horen in de reacties.

Pitbull in vogelkooi gedumpt voor dierenasiel.

Kind schiet pasgeboren baby dood in eigen huis.