in

P*dofiel komt vrij na 11 jaar maar wordt direct doodgeschoten

De Italiaanse p*dofiel Giuseppe Matarazzo had er net een celstraf van elf jaar op zitten toen hij met vijf pistoolschoten om het leven werd gebracht.

De politie vermoedt nu dat de vader van een van zijn slachtoffers een huurmoordenaar heeft ingehuurd om Matarazzo uit de weg te ruimen.

Voormalig priester Giuseppe Matarazzo werd in 2008 veroordeeld tot een gevangenisstraf van elf jaar nadat hij zich aan twee meisjes had vergrepen. Een van de slachtoffers, een meisje van 15, stapte later uit het leven.

Lees ook  Nederlander op skivakantie 'zomaar' in nek gestoken: 'Hij heeft 25 hechtingen'

In juli van vorig jaar mocht Matarazzo de gevangenis verlaten, maar hij kon niet lang van zijn vrijheid genieten. Een maand later werd hij met vijf kogels gedood in Frasso Telesino in het zuiden van Italië.

,,Het gaat om een huurmoord”, bevestigt openbaar aanklager Aldo Policastro volgens Caserta News.

De politie onderzoekt of de vader van het 15-jarige slachtoffer de moord op Matarazzo heeft besteld. Er loopt ook een onderzoek naar twee andere mannen, de 30-jarige Generoso Nastam en de 55-jarige Giuseppe Massaro.

Lees ook  Gezichtsmaskers van sperma bestaan en schoonheidsexpert zeggen dat het veroudering kan vertragen

De familie van Matarazzo is overigens nog steeds overtuigd van zijn onschuld. ,,Hij werd schuldig bevonden zonder enig DNA-bewijs”, liet de familie weten in een bericht na zijn dood. ,,Hij stierf een vreselijke dood zonder schuld. We zullen naar de waarheid blijven zoeken.”

Samantha benadrukt: ‘Jeffrey en ik gaan alleen met elkaar naar bed’

Geintje met eieren loopt uit de hand: 14-jarige rijdt vrouw dood