in

Patricia Paay reageert op m*sbruik dochter Christina: ‘ik wist er niets van’

Patricia Paay moest via een fragment vernemen dat haar dochter Christina Curry is m*sbruikt. De diva was niet op de hoogte van de schokkende verhalen die Christina in realityprogramma Utopia vertelt.

Christina doet in Utopia een schokkend boekje open over haar verleden. Ze vertelt in tranen dat ze aangerand en misbruikt is, en daardoor erg depressief is geweest.

Lees ook  Koppel dat al 49 jaar getrouwd is krijgt makeover. Bij de onthulling van het resultaat herkennen ze elkaar niet meer.

‘Ik heb mezelf echt laten misbruiken en gebruiken door iedereen om me heen. Ik ben ook aangerand en m*sbruikt.

Ik heb mezelf ook laten misbruiken, maar het is wel gewoon mogelijk om echt gelukkig te worden,’ zegt een emotionele Christina tegen Utopiaan Franny. Ze hoopt met haar verhaal andere mensen met een depressie te helpen.

Lees ook  Help mee de straatkat Scout te eren die Josh ervan weerhield zelfmoord te plegen

Verklaring
Het schokkende verhaal viel Patricia nogal rauw op haar dak. Ze was niet op de hoogte van het m*sbruik, laat ze in een korte verklaring aan De Telegraaf weten.

Wel heeft Christina haar moeder op de hoogte gebracht dat het volledige verhaal aanstaande woensdag in Utopia is te zien, en dat ze zich geen zorgen hoeft te maken.

Gordon slacht Angela de jong af: ‘ik veeg de vloer met je aan’

Zó ziet het eigeel van een gezonde kip er uit