in

Pasgetrouwd stel overlijdt anderhalf uur na bruiloft

Will en Bailee waren pas anderhalf uur getrouwd toen het noodlot toesloeg.

Will Byler en Bailee Ackermann leerden elkaar kennen op de Sam Houston State University. Ze werden verliefd op elkaar en trouwden afgelopen zaterdag in de Amerikaanse staat Texas.

Het pasgetrouwde stel werd uitgezwaaid door familie en vrienden toen ze per helikopter vertrokken. Tragischerwijs kwamen ze nooit aan op de plaats van bestemming.

Lees ook  Brett (31) ziet zijn pasgeboren babydochter en sterft

De helikopter stortte neer op het landgoed van de familie. Zondagochtend werden de wrakstukken gevonden, aldus abc13. Noch het stel, noch de piloot overleefden het ongeluk. Er wordt onderzocht wat de oorzaak is geweest.

Haar bruidsmeisje schreef een emotioneel eerbetoon op Instagram. „Mijn hart is in een miljoen stukjes gebroken terwijl ik hier zit en aan de rest van mijn leven denk zonder mijn beste vriendin […] Ik ben zo blij dat je met de man van je dromen bent getrouwd en dat je de liefde hebt gevonden die je verdiende.”

Lees ook  Vrouw ziet brief zitten tussen planken vloer – dan leest ze de woorden die haar hart doet stilstaan

Dit is een verschrikkelijke gebeurtenis op wat zo’n blije en heugelijke dag geweest zou moeten zijn. We wensen alle nabestaanden heel veel sterkte toe!

Familie wilde hun kleine puppy laten inslapen, maar daar stak de dierenarts een stokje voor

Vrouw wordt 46 keer met mes gestoken door overspelige man, maar wil toch gezin met hem stichten