in

Pasgeboren baby werd gevonden in de laadbak van een pick-up. Verpleegster werpt 1 blik op hem en weet meteen waar hij vandaan kwam.

Niemand kent het verhaal achter de geboorte van baby Charlie, wie zijn ouders zijn, zijn medische achtergrond, niets. Het enige wat geweten is dat Charlie amper een week oud was toen hij verlaten werd, een hulpeloos kind helemaal op zichzelf aangewezen.

Baby Charlie werd achtergelaten in de laadbak van een pick-up, gekleed in een kruippakje met een dekentje en een vuile luier. Wie weet wanneer hij voor het laatst eten had gekregen?

Niemand weet waar zijn moeder was. Gelukkig wandelde er een medelevende hogeschoolstudente voorbij die het gehuil hoorde en het geluid volgde. De student deed de schokkende ontdekking en belde de politie. De politieagenten die ter plaatse kwamen belden meteen om medische hulp.

Lees ook  Vrouw (31) doodgestoken in Leidschendam: 'Ik hoorde help, help'

Baby Charlie werd overgebracht naar een lokaal ziekenhuis waar hij werd onderzocht door een team dokters en andere medische professionals, waaronder Lorraine, een ademhalingstherapeut. Ze controleerde zijn vitale functies en longfunctie, dewelke verrassend goed waren voor zijn situatie.

Lorraine zei dat hij koud, hongerig en nat was, maar het voor het overige goed stelde. Lorraine nam tijdens haar drukke dag even de tijd om hem te wiegen en hem een heleboel aandacht te geven.

Het ziekenhuis had geen idee hoe lang de baby in de auto gelegen had. Het moment waarop ze hem vasthield, wist ze dat God haar een boodschap wilde sturen over deze kleine jongen.

Lees ook  De enorme transformatie van The Dutch Giant: van 80 kg naar 150 kg

Deze baby was een wonder en ondanks het feit dat hij gedumpt werd, wist ze dat hij een groter doel had. Lorraine hield hem vast en voelde meteen een bijzondere band, een onweerstaanbare drang om dit kleine wezentje te helpen.

Als tweevoudig overleefster van borstkanker kon Lorraine zelf geen kinderen krijgen. Maar baby Charlie vasthouden, weekte iets los in haar.

Ze had samen met haar echtgenoot al stiefkinderen opgevoed, maar nooit zo’n jonge baby. Diep in haar hart wist ze dat ze het wilde, maar ze dacht niet dat het mogelijk was.

Dus wat gebeurde er met Lorraine en Charlie? Ontdek het in de onderstaande video. Het einde zal je wellicht verbazen!

Mama van 4 in seconden gescalpeerd na simpele vergissing – nu waarschuwt ze alle vrouwen.

DIT zijn de symptomen van een schildklieraandoening! Miljoenen vrouwen negeren dit!