in

Pasgeboren baby gevonden in beerput vol menselijke uitwerpselen nadat ze door mama gedumpt werd.

Een verlaten pasgeboren meisje werd gered uit een beerput vol menselijke uitwerpselen nadat haar gehuil een vrouw alarmeerde die het toilet gebruikte.

De kleine baby werd ontdekt op de bodem van de tank in een dorpje in het zuiden van Guatemala nadat ze er blijkbaar door haar moeder werd ingegooid om er te sterven.

De nationale civiele politie werd ter plaatse geroepen nadat een 48-jarige vrouw geschokt was om een baby te horen huilen terwijl ze het toilet gebruikte. Dat meldt Publinews. Een groep agenten was op patrouille in het dorpje Rio de la Virgen in Jutiapa, toen ze gevraagd werden om de zaak te onderzoeken.

Lees ook  Twee jongens vast voor neersteken leeftijdgenoot (15) in Drachten, omstanders breken neus agent

De vrouw rende naar hen toe en zei hen dat er een levend meisje in een beerput lag. Een foto toont hoe een agent in de tank vol met uitwerpselen naar het meisje zoekt.

De politie vond het meisje, dat ongeveer 20 dagen oud was, en bracht haar in veiligheid waarna ze naar een ziekenhuis werd overgebracht.

De dokters zeggen dat haar toestand stabiel is en dat het een wonder is dat ze overleefde omdat ze niet alleen in de diepe tank gegooid werd, maar ook nog eens tussen gevaarlijke menselijke uitwerpselen.

De politie startte een onderzoek om de identiteit van de moeder te proberen achterhalen. De eigenaar van het eigendom zei dat ze geen idee had wie de baby was of wie haar ouders zouden kunnen zijn.

Lees ook  Ze smeert elke dag Aloë Vera op haar gezicht. Het resultaat na 7 dagen is geweldig!

Ivan Perez, een sociale werker in het dorp, verklaarde aan de sociale media: “In dit soort gevallen kunnen we de vrouw niet straffen, want het is niet bekend wat er gebeurde en wat de omstandigheden waren waarin ze zwanger werd. Het is een wonder dat het meisje nog leeft.”

DEEL DIT BERICHT ALS OOK JIJ HET EEN WONDER VINDT DAT DIT MEISJE GERED KON WORDEN. HOPELIJK WACHT HAAR EEN MOOIE TOEKOMST BIJ EEN LIEFDEVOLLE ADOPTIEFAMILIE.

10-jarig schoolmeisje probeerde zelfmoord te plegen nadat ze gepest werd op school.

Pasgeboren baby gedood door aap nadat hij uit armen van moeder gegrist werd terwijl ze hem de borst gaf.