in

Pascal wint meer dan 1 miljoen euro bij Miljoenenjacht

Linda de Mol gilde het uit: de bank van Miljoenenjacht bood Pascal 1.026.000 euro. Na een spannende spelshow drukte de Limburger op de knop en werd hij plots miljonair.

En datzelfde bedrag deelde Winston Gerschtanowitz vanavond ook uit aan de ‘thuiswinnaar’. Winston belde met de cheque compleet onverwacht aan bij een jong gezin in Groningen. “Dat ons dit overkomt”, zeiden ze.

Pascal had in de show van Linda de Mol twee miljoen euro in zijn koffer zitten. Hij was dapper genoeg om de hoge biedingen die hij kreeg van ruim 280.000 euro en 399.000 euro van de bank af te slaan.

Lees ook  Terrorist Reina wil doodstraf: "Ik wilde zoveel mogelijk christenen om het leven brengen"

Uiteindelijk durfde hij de gok niet meer aan en stopte hij bij het bedrag van 1.026.000 euro.

Linda belde vrouw van Pascal

Linda de Mol belde na de show met de vrouw van Pascal die er niet bij kon zijn. “We boden hem 7 ton, maar hij zei nee”, zegt De Mol aan de telefoon. “Ik geef Pascal wel even.””Zit je?”, vraagt Pascal voor de zekerheid aan zijn vrouw. Nee, dat niet. Als ze een rustige plek heeft opgezocht, brengt Pascal het goede nieuws: “Ik heb wat gewonnen… Het bedrag is 1.026.000 euro!” De vrouw van Pascal gelooft haar oren niet. “Dit meen je niet!”, roept ze. Een luid applaus volgt.

Lees ook  Papa neemt zijn babyzoontje voor de allereerste keer mee naar de motorraces. Zie zijn reactie

Minister Grapperhaus “Terroristen waren al behoorlijk ver”

Familiedrama in Amsterdam! 4 doden in huis waaronder een vijfjarig meisje!