in

Papegaai heeft niet in de gaten, dat zijn eigenaar hem zijn minst favoriete eten voorschotelt. Zijn reactie maakte me aan het lachen

Al jaren proberen kinderen een manier te vinden om de groentjes op hun bord toch maar niet te moeten opeten. Er zijn zelfs kinderen die de groentjes in hun sokken verstopten als hun ouders even niet keken. Broccoli is zeker een van die groentjes waar kinderen niet meteen dol op zijn. Het zijn echter niet alleen kinderen die broccoli haten … er is een papegaai die een heuse “anti-groentjes” parade houdt!
Zijn naam is Eric en hij is een schatje. Hij is een witte papegaai die bekend is voor zijn grappige en lieve persoonlijkheid. Eric gedraagt zich 99,9% van de tijd voortreffelijk, tot je hem broccoli probeert voor te schotelen. Omdat Eric op een speciaal dieet werd gezet, gaf zijn dierenartsen strikte richtlijnen en daar hoort broccoli bij.

Lees ook  Hond ontsnapt uit brandend huis – 60 dagen later leidt ze haar familie naar een gat in de grond

In de onderstaande video zien we hoe zeer Eric broccoli wel haat. Mama schotelt hem broccoli voor en zegt: “Ik wil alle kinderen tonen hoe jij je broccoli eet.” Deze woorden maken Eric nog bozer, terwijl hij de broccoli uit het schaaltje pikt en op tafel gooit. Het vindt broccoli niet alleen niet lekker, hij haat het echt!

Lees ook  Redders konden in eerste instantie niet zeggen wat voor dier dit precies was… totdat ze zijn vacht verwijderden

Afgaande op deze video heeft Eric niet veel kindjes kunnen overtuigen om broccoli te eten. Hij is NIET overtuigd en zal dat ook nooit zijn!

DEEL deze hilarische video met je vrienden!

Dit is wat er gebeurt met je lichaam als je 2 bananen per dag eet. Dit had ik niet verwacht!

Pleegvader, die weigerde deze pup af te laten maken, heeft een gebroken hart vanwege hetgeen de dierenarts hem vertelde