in

Papa weet niet dat mama kijkt. Seconden later legt ze de ECHTE waarheid met haar camera vast

De volgende keer dat je met je gezin van een heerlijke maaltijd met groentjes geniet, zou je misschien eens moeten stilstaan bij het harde werk en de opofferingen die eraan vooraf gingen om dit eten van de boerderij tot op je tafel te brengen. Voor ons is het een snelle uitstap naar de supermarkt, maar voor zij die de gewassen kweken is het hard labeur en heel wat gemiste mooie momenten met hun geliefden.

Onlangs deelde moeder en vrouw Katie Spence Pugh een mooi verhaal over het leven als vrouw van een boer. Katie’s echtgenoot, Eugene, is een boer van de vierde generatie en zijn beroep houdt hem zeven dagen op zeven van zonsopgang tot zonsondergang bezig.

Zij en hun drie kinderen brengen het grootste gedeelte van hun tijd samen door omdat papa altijd hard aan het werk is. Af en toe, vooral tijdens het oogstseizoen, geeft Katie toe dat ze haar man verwijt dat hij er niet is om in de verantwoordelijkheden te delen.

Dus stuurde ze hem een tekstberichtje om hem te laten weten hoe ze zich voelde. “Ik wilde hem laten weten dat ik het echt beu ben dat hij zoveel werkt en dat ik alles in het huishouden helemaal alleen moet doen”, schreef Katie. “Voltijds werk, eten maken, de kinderen baden, uitstapjes zonder hem, het huishouden, en ga zo maar door, ik was het grondig beu.”

Lees ook  Een hond verliet het ziekenhuisbed van zijn maatje niet. De reden waarom? Dit is opmerkelijk!

Nadat ik hem dit berichtje had gestuurd, kwam Eugene na een lange dag werken binnen gewandeld, schepte zich een bord op en ging alleen zitten. “Hij was moe. Hij zweette. Hij was uitgeput”, zei ze.

In plaats van te klagen, toonde hij begrip voor het feit dat ze zich gefrustreerd en uitgeput voelde. Dan sprong hun dochter, Charlotte, bij hem aan de eettafel en begon eindeloos te kletsen, terwijl hij zijn maaltijd met haar deelde.

Het was op dat moment dat Katie besefte dat haar echtgenoot alles doet wat hij kan om tijd met hun prachtige familie door te brengen, en hiervoor elk greintje energie en kracht gebruikt dat hij heeft.

Lees ook  Famke Louise in zweet laat niks aan de verbeelding over

“Hij klaagde niet. Hij deelde, en dat raakte me. Zou ik hem graag meer dan een uur per dag zien? Ja. Maar de liefde die hij heeft voor zijn beroep is iets om te benijden. Boeren hebben een ondankbaar beroep.”

Op dat eigenste moment begreep waarom haar echtgenoot niet vaker thuis kon zijn, en terwijl haar zelfmedelijden wegsmolt, maakte dit plaats voor een gevoel van dankbaarheid. Ze greep haar telefoon en legde dit mooie moment vast van een uitgeputte vader die zijn maaltijd met zijn kleine meid deelt.

Ze schreef: “Dit is een man die werkt om vier generaties van bloed, zweet en tranen recht te houden en zijn kinderen de waarde van hard werken en discipline toont. Daar waar ik me gefrustreerd voelde, had ik dankbaar moeten zijn. Hij is diegene die zich opoffert, niet ik. De volgende keer dat je heerlijk groentjes aan het eten bent, dank een boer. Wat zouden we zijn zonder hen?”

DEEL dit inspirerende verhaal met je vrienden!

16-jarige jongen schiet een meisje dood vanwege Snapchat. Hij is geschokt als de politie zijn ene fout onthult

Man, die een 5 weken oud kindje meerdere malen op het beton gooide, krijgt zijn lot te horen