in

Papa van meisje stierf in 2013 – 4 jaar later merkt ze een mysterieuze onbekende op aan zijn graf

Een ouder verliezen als je nog een kind bent moet een van de zwaarste ervaringen zijn die je kan meemaken.

Dat is precies wat er gebeurde op 20 september 2013 toen Rod, de papa van Sierra Bradway, het slachtoffer werd van zinloos geweld.

Politieagent Rod Bradway reageerde op een noodoproep toen hij een vrouw hoorde schreeuwen in een appartement. Hij vocht zich een weg naar binnen en werd doodgeschoten.

Hoewel, Rod deed het niet voor niets. Hij redde het leven van de vrouw en haar kinderen.

Zijn eigen familie, echter, was in diepe rouw. In september 2013, werd politieagent Rod Bradway doodgeschoten toen hij deed wat alle politieagenten doen: de wereld een veiligere plek maken.

Rod werd geraakt door een kogel toen hij een appartement binnenging waar een vrouw en haar kinderen onder schot werden gehouden gedurende drie uur, schrijft CBS News.

Lees ook  Ouders zetten zoontjes van 4 & 6 jaar op straat en nemen afstand: ‘We hoeven ze niet meer’

Rod Bradway, die gelukkig getrouwd was en twee kinderen heeft, wordt door velen gemist.

Zijn familie verloor niet alleen hun lieve vader en echtgenoot, ook de stad Indianapolis verloor een van hun beste en meest gerespecteerde agenten.  Rod zijn dochter, Sierra, was kapot van verdriet toen ze vernam dat ze het leven van haar papa hadden weggenomen. Maar tezelfdertijd was ze ook erg trots op hem, en die trots is de afgelopen jaren alleen maar gegroeid.

Vier jaar nadat Rod was gestorven, keek Sierra er naar uit om naar het schoolbal te gaan. Voor het bal wou Sierra nog haar respect gaan betuigen aan haar vader. Ze wou ook nog enkele foto’s nemen samen met haar vriendje, Brock, aan het graf van haar vader in Crown Hill Cemetery.

Lees ook  Haar vader sterft enkele maanden voor haar trouwdag. Als haar broer zegt dat ze zich om moet draaien, kan ze haar emoties niet langer bedwingen

De vriend van Sierra dacht dat het een goed idee was. Maar Sierra wist niet dat Brock aan zijn moeder verteld had over hun plannen.

Zijn moeder, die ook bij de politie werkt, had wat ondersteuning gevraagd aan enkele van Rod’s vroegere werkmakkers. En toen Sierra bij het graf aankwam, voor het bal, was ze volledig overweldigd door wat ze zag.

Ze dacht dat het enkel haar en Brock zou zijn, samen met een fotograaf.

Maar wat echt gebeurde was heel wat anders. Bekijk de video hieronder en je zal de prachtige verrassing zelf zien…

Als dat geen prachtig gebaar is van de politie! Een perfect voorbeeld van hoe we onze dierbaren kunnen eren door enorm respect te tonen.

Big Mac challenge: Eet 4 BIG MAC’S op en win daarmee een geldbedrag!

Mam wacht op autistisch zoontje om te spreken tijdens stuk, dan grijpt leraar microfoon weg van hem