in

Papa stuurt zoon naar school met geheime bandrecorder in zak – bloed kookt wanneer leraren op heterdaad betrapt worden.

Niemand kent een kind zo goed als z’n ouders. Daarom is het voor ouders zo zorgwekkend wanneer ze plotseling een verandering in het gedrag van hun kind opmerken. Dit is misschien een verhaal van enkele jaren geleden, maar het is belangrijk dat het onderwerp onder de aandacht gebracht wordt.

Het is een verhaal dat bewijst dat je als ouder altijd je instinct moet volgen … alsook altijd aandacht moet besteden aan plotse veranderingen in het gedrag van je kind.

De 10-jarige zoon van Stuart Chaifetz, Akian, die autisme heeft, was een leerling aan een school die verondersteld werd om hem te steunen en te helpen. Na ongeveer een jaar op de school merkte Stuart dat het gedrag van zijn zoon begon te veranderen. Hij was niet langer de vrolijke, zorgzame en rustige jongen die hij altijd was.

LEES OOK!
Rotjoch schopt spiegels van auto’s kapot maar eindigt in het ziekenhuis!

Stuart begon te vermoeden dat er iets niet klopte, maar toen hij de school om feedback vroeg, kreeg hij geen antwoorden of uitleg.

Hij wist dat hij moest achterhalen wat er achter de plotse transformatie van zijn zoon schuilde. Hij vermoedde dat er op school misschien iemand was die verantwoordelijk was voor zijn gedragsverandering. Stuart had het gevoel dat hij niet de hulp kreeg die de jongen verdiende en nodig had.

Hij wist dat hij het heft in eigen handen moest nemen.

Dus stuurde hij zijn zoon met een verborgen audiorecorder naar school. Hij kon echter nooit vermoed hebben wat hij zou horen op de tape.

De tape onthulde dat Akian gepest werd door zijn leraar en assistent-leraar. Ze zouden het kind verbaal mishandelen, noemden hem obscene namen en vernederden hem. Zijn leraar treiterde hem niet alleen voor zijn klasgenoten, maar ze was ook compleet ignorant voor de ziekte van Akian. Ze noemden hem zelfs een “bastaard.”

LEES OOK!
Klimaatactiviste Lesley Golden is wel heel wat anders dan Anuna en Greta Thunberg

Om het nog erger te maken kon op de tape gehoord worden hoe de lerares en de assistent ongepaste gesprekken hebben in het klaslokaal over hoe ze dronken zullen worden, alsook over seks.

Na de zes uur durende tape beluisterd te hebben, besefte Stuart waarom zijn zoon zich zo anders gedroeg.

Hij wist dat de tape niet noodzakelijk in de rechtbank moest eindigen, maar het belandde wel bij de schooldirectie.

Gelukkig werden de lerares en de assistent ontslagen, hoewel er geen verdere actie werd ondernomen. Maanden later postte Stuart een video op YouTube waarin hij de situatie omschreef en de audiotape onthulde. Zijn video ging snel viraal, met miljoenen mensen die de familie steunden.

Bekijk het nieuwsverslag hieronder!

Mama Begint pasgeboren tweelingen in het ziekenhuis te filmen. Dan ziet ze onverwacht detail en verstijft onmiddellijk.

Tiener Sterft in slaap: dan beseft zijn vriendin dat haar nieuwe baby van iemand anders is