in

Papa stuurt zijn dochter elk jaar bloemen voor haar verjaardag. Dan krijgt ze het laatste briefje….

In Amerika is de 21e verjaardag een van de belangrijkste mijlpalen in iemands sociaal leven. Vanaf je 21 jaar mag je er immers alcohol drinken en mag je binnen op plaatsen waar je voorheen niet werd toegelaten. Ook voor Bailey Sellers uit Knoxville in Tennessee betekende dit een speciaal privilege en zoveel meer …

Op vrijdag 24 november 2017 vierde Sellers haar verjaardag met een hartverwarmende tweet die helemaal viraal ging. Het leest: “Mijn overleed aan kanker toen ik 16 jaar oud was en voor hij overleed betaalde hij bloemen zodat ik ze elk jaar op mijn verjaardag zou krijgen. Dit zijn de bloemen voor mijn 21e verjaardag en de laatste. Ik mis je zo hard, papa.”

Lees ook  Katja trekt zich een tijdje terug

Sellers, die psychologie studeert aan de Universiteit van Tennessee, verloor haar vader Michael in 2012 aan pancreaskanker. De voorbije vijf verjaardagen kreeg ze vanuit het graf telkens een bijzonder verjaardagscadeau van papa.

Elk jaar deelde Sellers op de sociale media een foto van de bloemen, maar had niet verwacht dat het de populariteit van vorig jaar zou bereiken. De post ging meteen viraal en werd meer dan 335.000 keer gedeeld en 1,4 miljoen keer leuk gevonden.

Voor Sellers was dit laatste verjaardagscadeau “erg geweldig en verdrietig tegelijk.” Het zou anders zijn dan de anderen, zeker nadat ze het emotionele kaartje van haar vader gelezen had.

Lees ook  Twan Huys staat op straat

“Dit is mijn laatste liefdesbrief tot we elkaar opnieuw ontmoeten”, schreef haar vader. “Ik wil niet dat je nog een traan voor me laat omdat ik op een betere plaats ben.”

“Wees gelukkig en leid het leven ten volle”, zei hij ook. “Ik zal bij elke mijlpaal nog altijd bij je zijn, kijk gewoon rond en daar ben ik.”

Hoewel de 21e verjaardag van Seller op een bitterzoete noot eindigde, was het voor haar toch bevredigend dat het zoveel mensen geraakt had. Ze zei: “Ik ben zo dankbaar dat de attentie van mijn vader zoveel mensen blij maakte.”

Bekijk het videoverslag hieronder en DEEL dit met je geliefden!

Vrouw vindt baby levend begraven: 20 jaar later krijgt ze een telefoontje dat alles verandert

Genoeg internet voor vandaag: Speekselsteen ontploft in mond…..