in

Papa filmt de geboorte van zijn dochter. Maar wat de baby dan doet, verbluft de hele verloskamer.

Het moment van zodra een baby ter wereld komt, is altijd ongelofelijk en miraculeus. Maar soms heeft een geboorte iets extra dat onze monden doet openvallen. Dat was ook het geval tijdens een bevalling in het Santa Monica ziekenhuis in Brazilië. Brenda Coelho de Souza (24) was via keizersnede aan het bevallen en filmde het mooie moment.

Maar het is wat er gebeurde vlak na de geboorte dat het internet stormachtig veroverde. Meteen na de bevalling werd Agata naast het gezicht van haar moeder gelegd zodat de twee konden knuffelen. Terwijl de twee met de ogen dicht naast elkaar lagen, deed Agata iets opmerkelijk. Ze legde haar kleine armpje rond het gezicht van haar moeder en hield haar stevig vast.

Lees ook  De 4 meisjes komen altijd hongerig naar school. Dan ontdekt de lerares wat er thuis met hen gebeurt

Brenda genoot met volle teugen van het moment terwijl het leek alsof Agata mama meteen een kusje wilde geven. Maar misschien was ze wel gewoon op zoek naar een beetje melk!

Baby Agata is nu drie maanden oud en de liefde tussen hen beiden is sterker dan ooit. “Ik hou ervan om moeder te zijn”, zei Brenda.

Lees ook  Mama is kapot van verdriet als tienerzoon sterft. 1 jaar later krijgt ze een brief die haar compleet verbluft.

Bekijk het ontroerende moment hieronder en DEEL dit met je vrienden!

Ze laten hun dochter alleen met hun hond. Ze filmen stiekem zijn reactie en moeten naar adem happen.

Hij is verward wanneer hij bejaarde man op het hete voetpad ziet neerknielen. Maar als hij ziet waarom, stromen de tranen.