in

Paard gedwongen om zware kar te trekken bevalt op straat van veulentje

Mensen die op een straat in Colombia liepen, wisten niet wat ze zagen. Een paard dat een kar trok, moest stoppen om op straat te bevallen.

Sommige voorbijgangers filmden de schokkende scène, anderen hielpen de merrie en haar pasgeboren veulen, terwijl een paar voorbijgangers de eigenaar van het paard de volle laag gaven. Hoe haalde hij het in zijn hoofd om een hoogzwanger paard op deze manier te laten werken?

Het incident vond plaats in de stad Popayán en de beelden werden op YouTube gedeeld.Duizenden mensen riepen op om de eigenaar van het paard te vervolgen voor dierenmis handeling.

Getrainde honden voorkomen dat stropers 45 neushoorns in Zuid-Afrika doden

De man probeerde de boze menigte uit te leggen dat hij en zijn gezin het financieel moeilijk hadden en ze op het paard rekenden voor hun dagelijkse bezigheden.

Maar de mensen in de menigte namen contact op met de lokale autoriteiten om de paardeneigenaar aan te geven, aldus The Animal Club.

Agenten slaan autoruit in en bevrijden 'ernstig dorstige' hond

Óscar Ospina, de gezondheidssecretaris van Popayán, liet weten dat de merrie en haar veulen van de eigenaar zijn afgenomen, zodat ze niet meer voor dit soort uitputtende werkzaamheden kon worden gebruikt, aldus Cultura Colectiva.

Zowel moeder als veulen staan ​​momenteel onder medisch toezicht, voegde het artikel toe.

Denk jij dat de verklaring van de voormalige eigenaar hem het recht geeft om de merrie op deze manier te behandelen?

Besmet raken met het coronavirus? Zo groot is de kans nu

Temptation-Pommeline laat hier niks aan de verbeelding over!