in

Bizarre aflevering Mr. Frank Visser: ‘Buurman gooit met poep’

De kijkers van Mr. Frank Visser werden gister weer getrakteerd op een bizarre aflevering
Gisteravond was het weer zo ver: een gloednieuwe aflevering van Mr. Frank Visser Rijdt Visite werd uitgezonden op SBS6. In deze aflevering kwam de Alkmaarse Peggy Hovel aan het woord. Ze zegt namelijk al lange tijd te worden geterroriseerd door haar buurman door middel van hondenpoep.

De buurman zou eieren en hondenpoep over de schutting heen gooien, in de tuin van Peggy.

Hondenpoep en eieren
Peggy woont al lange tijd in Alkmaar. Al maanden ligt ze flink in de clinch met haar buurman. Ze beschuldigt hem ervan dingen over de schutting te gooien, waaronder hondenpoep. Op zijn buurt beschuldigt hij haar weer van stalken. In de aflevering wordt duidelijk dat Peggy er genoeg van heeft, omdat ze regelmatig eieren en hondenpoep uit haar tuin kan rapen. “Hij gooit eieren hier en hij gooit stront hier van de honden”, zo legt ze uit.

Lees ook  Vreemden gooiden 7 jaar lang pizza’s op het dak van deze vrouw. Nu heeft ze er eindelijk genoeg van.

Pesterijen
Zelf zegt ze haar buurman al een paar keer betrapt te hebben terwijl hij onder andere hondenpoep over de schutting gooide. “En toch zegt ‘ie dat ‘ie het niet gooit”, schreeuwt ze boos. Peggy is de pesterijen van haar buurman helemaal zat. Zelf ontkent hij het gooien van uitwerpselen over zijn schutting tegenover Mr. Frank Visser. De Alkmaarse houdt voet bij stuk en is ervan overtuigd wat ze heeft gezien. “Waar komt dit vandaan? Komt het uit de hemel vallen?”, vraagt ze zichzelf sarcastisch af.

Lees ook  Er woekert een buil ter grootte van een bowlingbal op de rug van deze man. Als de arts hem met een scalpel opensnijdt, valt ze achterover van verbazing.

Wietplantage
Mr. Frank Visser hoort van Peggy dat het contact eerder wel altijd goed was tussen haar en haar buurman. Hoe kan het dan nu zo drastisch veranderd zijn? De zoon van Peggy, die bij het gesprek met Mr. Frank Visser aanwezig is, legt uit dat er ooit een inval bij de buurman is gedaan en dat hierbij een wietplantage is ontdekt. Peggy en haar zoon denken dat de buurman sindsdien boos is op zijn buurvrouw omdat hij denkt dat zij een melding heeft gemaakt bij de politie. Volgens Peggy is dit niet het geval en bemoeit ze zich alleen met haar eigen zaken.

Dit is wel echt de makkelijkste manier om je wasmachine schoon te maken

Kijkers moeten massaal huilen van nieuwste aflevering ‘Steenrijk, Straatarm’