Viraltje.nl is gestart om de leegte die de traditionele media achterlaten op te vullen. Door te kiezen voor een gezonde mix van informatieve, merkwaardige en spraakmakende verhalen en video’s laat Viraltje.nl een unieke stem horen die entertaint, intrigeert en verrast. Viraltje.nl  is daarnaast gemaakt om invulling te geven aan de maatschappelijke behoefte namelijk: een positieve en interessante kijk op de wereld!

Viraltje.nl wordt vormgegeven door internet junkies met een passie om een verhaal te vertellen dat een impact maakt. Wij focussen op content dat inspireert en een ‘shareable’ waarde heeft, dat wil zeggen dat iedereen de mogelijkheid krijgt om het bericht te delen met vrienden, familie en kennissen. Ongeacht leeftijd, geslacht of nationaliteit. Iedereen kan dus onze verhalen en video’s helpen verspreiden.

Soms gaan onze verhalen zelfs verder dan het internet. Onze artikelen en video’s worden zelfs van mond-tot-mond verspreid om anderen te inspireren en te enthousiasmeren, wat weer leidt tot leuke gespreksonderwerpen. Op die manier denkt Viraltje.nl verder dan het internet, en creëert Viraltje.nl  een echte sociale waarde.

Wij hebben geen politieke voorkeur, zijn niet bevooroordeeld en hebben geen bijbedoelingen. Wij willen gewoon een verhaal vertellen dat je niet snel zal vergeten en absoluut wilt delen.