in

Ouders worden misselijk als ze foto’s zien van hoe hun meisje op school gehandboeid en geblinddoekt werd. Als ze vernemen waarom de leraren dit deden zijn ze woest.

Twee lagere schoolstudenten uit Thailand werden gestraft omdat ze papiertjes hadden verscheurd in de klas. Ze werden onder het oog van hun klasgenootjes geboeid en geblinddoekt. De leerlingen, beiden vijf jaar oud, werden door hun leraren met blauwe tape gekneveld bij wijze van bestraffing. Het incident vond plaats in Surin in Thailand.

De twee leerlingen werden voor de klas vernederd. De leraren bonden papier voor hun ogen en kleefde er dan blauwe tape over. De foto’s werden genomen door een andere leraar die geschokt was door dit optreden. De foto’s werden vervolgens meteen naar de ouders van de kinderen gestuurd.

Lees ook  Voortvluchtige reageert op opsporingsbericht: 'Zo zie ik er nu uit'

De directeur van de school nam het echter voor de leraren op, zeggende dat het een effectieve manier was om het wangedrag van deze kinderen te bestraffen. De ouders zijn geschokt omdat ze zo gestraft werden voor een onschuldig feit. Een vader deed aangifte bij de politie en eiste een schadevergoeding van omgerekend 1.000 euro.

Volgens de Daily Mail zei een van de vaders: “De leraar die me de foto’s doorspeelde vertelde me dat de andere leraren mijn dochter en haar vriendin gestraft hadden door hun handen samen te binden en hen te blinddoeken. De leraar die hen zo aantrof zei dat de meisjes aan het huilen en snotteren waren.”

Lees ook  Als je in het ziekenhuis een paarse vlindersticker ziet, is dit wat je moet weten over de baby.

Donderdag werd er een vergadering belegd op de betreffende school en de uitkomst was dat de school een schadevergoeding van 500 euro zou betalen. Een woordvoerder van het Ministerie van Onderwijs liet echter weten dat er een onderzoek loopt naar de school en de daders.

Wat vind jij hiervan? Laat het ons weten en DEEL dit bericht met je vrienden!

Moedige moeder! Haar bikinifoto gaat de hele wereld over. Maar niet om de redenen die je denkt.

12-jarige wordt naar het ziekenhuis gebracht, omdat haar buik niet ophoudt met groeien. De waarheid is afschuwelijk