in

MEISJE 13 PLEEGT ZELFMOORD DOOR PESTERIJEN OM BEUGEL

De familie van een meisje dat zelfmoord probeerde te plegen omdat ze gepest werd, wordt nu zelf geviseerd door ziekelijke trollen. Rosalie Avila hing zichzelf afgelopen dinsdag op in haar huis in Yucaipa, California. De 13-jarige liet een briefje achter met de boodschap: “Sorry, mama en papa. Ik hou van jullie. Sorry, mama, dat je me zo moet vinden.”

Haar ouders, Charlene en Freddie, zeggen dat ze gepest werd op school. Studenten lachten haar uit met haar beugel en noemende haar “lelijk.” Twee jaar lang was ze onophoudelijk gepest.

Haar ouders onthulden wat hun dochter in haar dagboek had geschreven, voor ze het aan de politie gaven. “Mijn dochter was een mooi mens, zowel langs binnen als langs buiten”, getuigen ze op crowdfundingsite GoFundMe, waar ze geld inzamelden om haar begrafenis te betalen. “Ze was lief, grappig en haar glimlach kon een kamer doen oplichten. Ze was verstandig en haalde altijd goede punten. Rosalie wilde advocaat worden, zodat ze de wereld beter kon maken.”

Lees ook  Mam denkt dat 6 maanden oude dochter veilig is bij dagopvang, totdat ze deze foto ziet…

Ziekenhuis
Het was haar vader die haar vond. Ze werd nog in allerijl naar het ziekenhuis gebracht, maar de dokters konden niets meer voor haar doen en ze werd hersendood verklaard. Haar ouders hebben nu besloten om de organen van Rosalie te doneren. En ze hopen dat de tragedie scholen wakker kan schudden. “Ik merkte de jongste maanden dat er iets mis was”, zegt Freddie. “Ze had overal haar dagboek bij met daarin de namen van de kinderen die haar pestten. Ze verminkte zichzelf ook.”

Ze ligt al een week aan de beademingsmachine en haar ouders willen het maandagavond laten uitschakelen. Maar het pesten is niet gestopt. Nu zijn Charlene en Freddie zelf slachtoffers geworden.

Lees ook  Lisanne raakte 41.000 euro kwijt door oplichting via Whatsapp

Trollen sturen hen ziekelijke berichten op Facebook. Ze kregen een meme van een man naast haar graf die zegt: “De volgende keer dat je me onder stopt, stop me dan zo onder.” Charlene vertelde aan CBS: “Om dat te doen moet je gewoon harteloos zijn. Je bent een erg harteloze persoon en je hebt geen greintje medelijden.”

De school waar het meisje les volgde heeft in een mededeling gezegd dat ze rouwconsulenten heeft ingeschakeld om leerlingen en personeel te begeleiden. Volgens een tante van Rosalie – Sandra Zebaneh – was de school op de hoogte van de pesterijen, maar zou er niet zijn ingegrepen.

DEEL dit bericht om dit gezin een hart onder de riem te steken en pesten een halt toe te roepen!

Chinees vermoordt hond omdat hij geld heeft verloren in hondenrace

Twee paarden doodgevroren nadat ze in de vrieskou achtergelaten werden.