in

Ouders rijden met hun te vroeg geboren baby naar huis. Als ze omkijken zien ze iets WONDERBAARLIJKS!

Elke vrouw wil natuurlijk genieten van haar zwangerschap, maar als je problemen krijgt tijdens je zwangerschap is de lol er snel vanaf. Zo ook Nicole die slechte ervaring heeft met haar zwangerschap.  Haar dochter Meredith werd namelijk 3 maanden te vroeg geboren en woog maar 1000 gram.

Nicole probeerde al zeker tien jaar zwanger te raken. Ook een poging om kinderen te adopteren mislukte. En toen gebeurde er een wonder. Haar droom was uitgekomen. Nicole getuigde hierover:

“We hadden alle hoop opgegeven. Ik was gestopt met de vruchtbaarheidsbehandelingen en dan, alleen met de hulp van God, ontdekte ik op de dag na Moederdag dat ik zwanger was!”

Lees ook  Jongedame valt 115 kilo af, dat noem je nou eens ‘goed opdrogen’:

Helaas was de lol er snel van af . De dokters stelden na enkele weken complicaties vast. De laatste maanden van haar zwangerschap was een moeilijke tijd voor Nicole.

Drie maanden voor haar uitrekening kreeg Nicole plotseling haar weeën en de kleine Meredith werd geboren!

Meredith leed de daaropvolgende weken aan pneumonie, onderging een zware hartoperatie, had ingeklapte longen en was bijna blind. Moeder Nicole kreeg van de dokters te horen dat haar dochter het niet zou halen. Zij en haar man begonnen te bidden en bezochten de kerk om dichter bij God te zijn.

Lees ook  3 dochters verdenken zorg van m*shandeling moeder – verborgen camera filmt schokkende beelden

Toen gebeurde er iets wonderbaarlijks. Meredith overleefde alle complicaties en mocht na een aantal weken mee naar huis. Dat is goed nieuws wat natuurlijk gevierd moet worden.

Toen Nicole en haar man naar huis reden, werden ze gevolgd door zeker 75 auto’s, gevuld met vrienden en familie. Allemaal wilden ze tonen dat ze er niet alleen voor stonden. Haar straat was gevuld met vreemden die “welkom thuis” bordjes vasthielden en er werd zelfs vuurwerk afgestoken om haar te laten zien dat alle ellende voorbij was.

Bekijk de hartelijke thuiskomst van deze kersverse moeder hieronder en laat ons weten wat je ervan vindt!

Ze wilde net het ja-woord geven totdat iemand keihard schreeuwt: ONGELOOFLIJK!

Puppy slikt een keukenmes van 20 centimeter lang in en overleeft het. Ongelooflijk!