in

Ouders plegen zelfmoord nadat zoontje sterft aan kanker.

Een getrouwd koppel in Roemenië beroofden zich van het leven nadat ze hun zoon verloren aan kanker. De ouders werden in hun appartement in Constanta aangetroffen in de buurt van het lichaam van hun negenjarige zoon Cristian Dimitris Arava. De man en de vrouw pleegden zelfmoord kort nadat hun zoontje overleed. Het waren de buren die de lichamen van de ouders, beiden 46 jaar oud, aantroffen.

Volgens de openbare aanklager Sadic Zafer lijkt het erop dat de man en de vrouw op dezelfde manier om het leven kwamen. Haar lichaam lag naast dat van haar kind, bedekt met een dekentje.

Lees ook  Agressieve groepsleider dwong meisjes naar bed te gaan met mannen vanuit instelling APELDOORN

De man lag in de keuken.
Kort na het overlijden van hun zoon, schreven de ouders een afscheidsbrief van dertien pagina’s. Volgens de onderzoekers hadden ze het over de stress, de rouw en het verdriet. Hun lijdensweg begon toen hun zoon de diagnose van een hersentumor kreeg.

In een blog van zeven jaar geleden schreef de mama van Cristian:

“Het voelde alsof ik zelf aan het sterven was toen ik de diagnose hoorde. Ik kan de pijn niet omschrijven die twee ouders voelen wanneer ze zo’n vreselijk nieuws horen over hun kind. Hij was amper twee jaar oud.”

Lees ook  ‘Zeker 1 miljoen huizen in Nederland dreigen te verzakken’

Helaas werd de toestand van Cristian alsmaar erger. De hoop voor de jongen ebde langzaam weg naarmate de tumor bleef groeien en de chirurgen zeiden uiteindelijk dat er niet meer geopereerd kon worden.

Onze gedachten zijn bij de familie en iedereen die dit gezinnetje kende.

Als je vragen hebt over zelfmoord of sombere gedachten hebt, neem dan alsjeblieft contact op met de professionals van de zelfmoordlijn. In Nederland kan dit via de crisislijn 0900-0113 en in België via het nummer 1813.

Goedlachse tweeling met downsyndroom verovert de wereld bij storm door hun positiviteit!

Meisje (9) gruwelijk verminkt door drie honden die uit asiel ontsnapten.