in

Ouders ontdekken de waarheid achter de dood van hun zoon: Dit is de reden waarom hij dood is

Aaron Leafe is een tienerjongen die al sinds zijn elf jaar in een tehuis verblijft. Hij heeft een ernstige vorm van ADHD en het syndroom van Asperger. De situatie thuis was onhoudbaar, waardoor hij in een instelling verbleef. Daar maakte hij gruwelijke dingen mee.

De Britse Aaron ging jarenlang door een hel. Een maatschappelijk werker, tevens ook zijn vertrouwenspersoon, m*sbruikte hem meermaals s*ksueel. De jongen nam al zijn moed bij elkaar en besloot zijn verhaal te vertellen aan de andere maatschappelijk werkers, maar dat was niet het antwoord waarop hij had gehoopt.

Lees ook  Willem Holleeder niet onder de indruk van Judas: ‘Ik ben in slaap gevallen’

De personeelsleden van de instelling geloofden hem niet en dachten dat Aaron alles verzonnen had. Een zware klap voor de jongen, die niet wist wat te doen. Aaron besloot daarop uit het leven te stappen. Hij zag geen enkele uitweg meer.

In een afscheidsbriefje vertelt Aaron alles wat er is gebeurd: “Hij gaf me geld en beloofde me ook een appartement. Hij kocht eveneens sigaretten voor mij. Ik was zo bang voor hem en deed maar wat hij van me vroeg. Ik haat hem zo hard en weet niet meer wat te doen.”

Lees ook  Moeder deelt een truc waarmee je aardbeien vers kan houden in de koelkast voor weken

De politie heeft de maatschappelijk werker gearresteerd. Het is overigens niet het enige slachtoffer dat de 31-jarige man maakte. Hij wordt beschuldigd van drie kinderen s*ksueel m*sbruikt te hebben. Binnenkort zal hij voor de rechtbank verschijnen.

Om van je stoel te vallen! Vrouw vraagt haar man om trio te doen. Na zijn antwoord neemt ze een verbazingwekkende beslissing

Ze lijken een gelukkig koppeltje, maar achter deze foto gaat een pijnlijke waarheid schuil