in

Ouders moeten rekening van €110.000 betalen nadat uitstap van zoontje naar het museum uitdraait op een nachtmerrie.

Twee ouders hadden de pech van hun leven nadat hun zoontje in een museum brokken maakte. Het jonge kereltje trok, wellicht per ongeluk, een beeld van z’n sokkel. Nu kregen de ouders de rekening van maar liefst 132.000 dollar gepresenteerd – dit is iets meer dan 110.000 euro.

Hieronder vind je de beelden van de bewakingscamera, waarop we twee jonge kinderen zien spelen. Een van hen staat voor het beeld in kwestie – “Aphrodite di Kansas City” – en hij maakt aanstalten om erop te klimmen. Daarop valt het beeld plotseling over het vijfjarige jongetje. Daarna beginnen de twee jongens te huilen.

Helaas kreeg het verhaal ook voor de ouders een erg naar staartje. De managers en verzekeringsadviseurs van het Tomahawk Ridge Community Center, waar het voorval gebeurde, eisen dat de ouders de rekening zouden betalen. De kunstenaar die het beeld maakte, had er twee jaar over gedaan om het te creëren. Na inspectie van het beeld besloot de kunstenaar dat het onmogelijk hersteld kon worden.

Lees ook  10 jaar jonger? Facelift voor Martien in Chateau Meiland

De moeder, Sarah Goodman, van haar kant is verbolgen: “Ik was stomverbaasd en voelde me beledigd dat ze me nalatig noemden. Ze behandelden dit als een plaat waar een misdrijf heeft plaatsgevonden.”

De vrouw vindt dat het beeld maar beter beveiligd had moeten worden en ontkent dat er geen toezicht was over de kinderen. Op de bewakingsbeelden zijn ze weliswaar niet te zien, maar dat komt omdat ze net buiten beeld afscheid namen van andere familieleden. Voor het ongeval gebeurde hadden ze in hetzelfde gebouw nog een huwelijksreceptie bijgewoond.

Lees ook  Maak je borst maar nat! Deze winter wordt de koudste in 100 jaar!

“Op een plaats waar kinderen toegelaten zijn, zou niemand zich zorgen hoeven te maken over een beeld van meer dan 100.000 dollar dat op een kind valt”, zei de moeder nog. Hij heeft het niet met opzet omver getrokken. Het beeld viel bovenop hem en het was dus hoegenaamd niet veilig.”

Bekijk de beelden hieronder en DEEL je mening in de reacties!

Dit is zo’n vreselijk verhaal

Vrouw denkt dat mes nep is en steekt haar vriend neer in spookhuis