in

Ouders kussen zieke dochter vaarwel – 30 minuten later horen ze hard geschreeuw uit haar kamer

Of je nu in wonderen gelooft of niet, het verhaal van baby Bella uit Engeland is zeker een mooi voorbeeld.

Toen Bella 14 maanden oud was, werd ze erg ziek en na een aantal tests werd ze aan een beademingsapparaat geplaatst en dokters vertelden de familie om afscheid te nemen van hun kostbare dochter. Maar net toen ze dachten dat alle hoop verloren was, deed Bella iets geweldigs.

Lee en Francesca Moore-Williams waren een gelukkig stel en nadat Francesca hun tweede kind Bella had gekregen, voelden ze dat hun gezin compleet was.

Maar toen Bella 14 maanden oud was begon ze haar haar te verliezen. Artsen vermoedden astma en ze kreeg een inhalator.

Drie maanden later ging het slechter met Bella tijdens een familievakantie in Spanje. Ze werden gedwongen terug te keren naar het Verenigd Koninkrijk om antwoorden te krijgen.

Kritieke toestand
Artsen vertelden de familie dat Bella een mitochondriale ziekte had die de cellen in haar lichaam doodt en tot orgaanfalen leidt.

Lees ook  Hij liep 2 uur door de sneeuw voor een sollicitatie. En toen veranderde een ontmoeting zijn leven voorgoed.

Het is progressief en er is geen remedie. Bella’s toestand was zo kritisch dat ze aan een beademingsapparaat werd geplaatst.

Het echtpaar kreeg te horen dat het ziekenhuis jaren geleden een soortgelijk geval had waarbij het kind een biotinidasedeficiëntie had en dat ze haar zouden injecteren met biotine, wat vitamine H is. Het treft slechts één op de 60.000 geboorten.

Ze probeerden Bella uit de beademing, maar ze kon zelf niet ademhalen en op 21 juli kreeg de familie te horen dat ze hun laatste afscheid moesten nemen.

De hele familie verzamelde zich in het ziekenhuis, maakte een laatste foto met hun 5 jaar oude zoon Bobby en kuste haar vaarwel. Maar slechts 30 minuten later gebeurde het onvoorstelbare.

“Ik voelde haar hand vallen en het zakte naar beneden, maar toen begon ze mijn vinger te grijpen. Ze bewoog zelfstandig en toen ging haar machine van start, “vertelde vader Lee Moore-Williams aan The Telegraph.

Lees ook  Dode baby gevonden op toilet in vliegtuig

Mirakel in het ziekenhuis
Bella begon plotseling te bewegen en te gillen, artsen vertelden hen dat haar zuurstofniveau weer normaal werd. De ouders waren in shock.

“De artsen veranderden hun manier van denken en ze kwamen direct in actie om haar te redden. In die 20 minuten zat ik erbij en realiseerde me toen dat ze niet klaar was om los te laten, “voegde vader Lee eraan toe.

Vandaag is Bella een gelukkig en gezond meisje, wiens toestand kan worden beheerd met pillen die ze elke dag moet nemen.

De familie geniet van hun tweede kans om weer een gelukkig viertal te zijn en Bella’s herstel wordt vergeleken met het winnen van de loterij.

‘Als ze’ mama ‘zegt, smelt het mijn hart,’ zei mama Francesca tegen The Telegraph.

Bekijk deze gelukkige familie over hun ongelooflijke ervaring in de video hieronder:

Bella is een echte kleine jager die nooit opgeeft. Deel als je ook geraakt bent door dit ongelooflijke verhaal.

Deze wilde wolven boxers zullen je partner doen huilen.

Mensen die nagels bijten hebben allemaal iets met elkaar gemeen, en het is geen angst