in

Ouders kunnen 3-jarige nergens vinden. Plotseling dringt het door dat hij niet de enige is die ontbreekt.

Courtney en Brock Urness voelen zich helemaal thuis op hun boerderij in Cooperstwon in de Amerikaanse staat North Dakota – compleet veilig. Samen met hun drie jaar oude zoon Carson en familiehond Cooper leven ze echt in een droom. De familie vond Cooper langs de kant van de weg toen hij nog een puppy was. Sindsdien is het dier hun trouwe metgezel. Maar op een dag beleven ze de nachtmerrie van elke ouder …

Carson en Cooper waren twee handen op een buik. Ze speelden altijd samen buiten maar toen Courtney op een dag uit het venster zag, was er van hen beiden geen spoor meer te bekennen.

Lees ook  Dit gebeurt er wanneer je wasverzachter op de muur sproeit. De werking is verbluffend!

De wanhopige moeder belde de politie. Zo ver konden een grote hond en de jongen toch niet zijn? De politie en vrijwilligers kamden de hele buurt uit.

6 lange uren gingen voorbij. Ondanks een zoektocht te voet, met de auto en zelfs met de helikopter kon het duo niet gevonden worden. De reddingswerkers verloren langzaam de moed om het kind nog ongedeerd naar huis te brengen.

Voor het donker zou worden, ondernamen ze nog een laatste poging in de velden. En dan zagen ze plotseling een hoopje boven het gras uitsteken: op anderhalve kilometer van hun huis lagen Carson en Cooper in een veld. De hond had zich bovenop het kleintje gelegd om hem warm te houden: de temperatuur was immers gezakt tot vier graden.

Lees ook  Eet geen zelfgeplukte paddenstoelen: al 28 mensen vergiftigd

De ouders konden hun geluk niet op toen ze hun zoon en trouwe hond eindelijk terug in de armen konden sluiten. Voor hen stond het vast: Cooper was de held van de dag, want hun zoon had zijn leven aan hem te danken.

Een ding is zeker: Met Cooper heeft Carson een vriend voor het leven. We wensen ze alvast nog een mooie toekomst toe!

Dit is de reden waarom je geen ruzie moet zoeken met bouwvakkers

Vrouw (36) doet DNA-test maar de resultaten wijzen iets héél anders uit dan verwacht