in

Mijn zoon is rukverslaafde – We weten niet meer wat we moeten doen..

Een 15-jarige jongen uit Alaska beweert dat zijn ouders camera’s installeerden in zijn slaapkamer en in de badkamer om te voorkomen dat hij nog zou rukken.

De jongen wendde zich deze week tot de sectie juridische hulp op sociale netwerksite Reddit en vroeg om hulp. “Wat kan ik doen?”, schreef hij wanhopig. “Ik ben 15 en ik denk dat ik het recht heb om mezelf aan te raken. Dit is beschamend en schendt mijn privacy, help alsjeblieft.”

De tiener onthult dat zijn ouders hem eerder deze maand op heterdaad betrapt hadden. “Mijn vader kwam binnen zonder kloppen en begon tegen me te roepen. Dan gingen hij en mama bij me zitten en vertelden me dat ik mezelf niet mocht aanraken”, ging de jongen verder.

LEES OOK!
Verpleegster op Covid-afdeling op de vingers getikt wegens deze GEWAAGDE outfit (foto)

De tiener zei dat zijn ouders tegen elke s*ksuele activiteit voor het huwelijk zijn. Hij mocht zelfs niet deelnemen aan de voorlichtingslessen op school. Daardoor kon hij alleen maar ‘dingen’ leren op het internet.

Hoewel de jongen zei dat hij zijn ouders beloofd had om het niet meer te doen, was dit voor de ouders niet genoeg.

De tiener vond een pakketje van Amazon in zijn huis en ontdekte dat zijn ouders bewakingscamera’s besteld hadden. “Ik vroeg mijn vader erover en hij zei dat ze voor mijn kamer en badkamer zijn, zodat ze me in de gaten kunnen houden en er zeker van zijn dat ik niet meer zou masturberen”, schreef de jongen.

LEES OOK!
Yolanthe maakt indruk met slechts een doorzichtig groen truitje aan

De Reddit gebruikers reageerden met de jongen te zeggen dat hij volkomen normaal is en dat hij een andere volwassene zou moeten inlichten over wat zijn ouders doen.

Een persoon schreef: “Ongeacht of je jezelf nu bevredigt of niet (wat compleet normaal is), moet je je redelijke privacy hebben terwijl je in de badkamer bent en je omkleedt.”

Expert familierecht Jacqueline Newman verklaarde aan de Daily Mail dat de jongen een punt heeft. “Het gaat niet meer om een jong kind. Ik denk dat een rechtbank het ernstig zou nemen, dat ze recht hebben op privacy in hun slaapkamer en in de badkamer”, zei de expert.

Wat vind jij hiervan? Laat van je horen in de reacties!

Aurelia 18 mag zich vanaf gisteren de knapste dame van Noord-Holland noemen!

Slechts 1% van de vrouwen kent dít symptoom van eierstokkanker