in

Ouders die baby dumpten bij afval weigeren om politie te helpen om zijn lichaam te vinden.

Opgelet: Heftige inhoud niet geschikt voor gevoelige lezers. Een moeder en vader dumpten hun zes maanden oude babyzoon bij het afval, en weigerden vervolgens de politie te helpen bij hun zoektocht naar het lichaam. Dat zegt de plaatselijke politie.

Kianna Williams en Adam Manson zouden in januari het levenloze lichaam van hun zoontje Jacsun in een vuilniscontainer bij een winkelcentrum in California gedumpt hebben.

Het koppel werd aangehouden en weigerden te vertellen wat er met hun zoon gebeurd was. Gevreesd wordt dat zijn lichaam op een stortplaats begraven ligt.

Lees ook  Sinusproblemen blijken marihuana die man 18 jaar geleden in neus verstopte.

De politie achterhaalde uiteindelijk op welke stortplaats de baby zou kunnen liggen en begon de afvalberg uit te kammen.

Daar beseften ze dat de baby misschien wel enkele meters diep onder tonnen afval zou kunnen liggen.

Wekenlang weigerden Williams en Manson mee te werken met de politie. Ze werden aanvankelijk vastgehouden wegens belediging van de rechtbank tot de dag ze zouden vertellen waar de baby was.

De rechter liet hen enkele dag uithalen om hen te ondervragen. Uiteindelijk zou de moeder breken en bekende dat lichaam van de jongen in de vuilnisbak gedumpt werd. Verder verklaarde de moeder dat ze high waren op meth en dat er ‘iets’ gebeurd was met het kind.

Lees ook  9 dingen die er met je lichaam gebeuren als je elke ochtend twee eieren eet

Manson en Williams werden aangeklaagd wegens het in gevaar brengen van een kind, en niet voor moord.

Het is immers onduidelijk hoe Jacsun overleed en het is onwaarschijnlijk dat de politie de doodsoorzaak ooit kan achterhalen – zelfs wanneer ze zijn lichaam vinden.

Dit is zo onrechtvaardig! Hopelijk komt er toch nog een doorbraak in dit dossier zodat er echt gerechtigheid geschiedt voor jacsun.

Vrouw 21 heeft een vriend van 74. We doen het bijna elke dag

Dierenbeul draagt teckeltje bij z’n nekvel rond in supermarkt.