in

Ouders aangeklaagd nadat hun 7-jarige zoon als een homp vlees aan de varkens werd gevoederd.

Adrian Jones was amper zeven jaar oud toen hij vermoord werd – door zijn vader Michael Jones (46) en stiefmoeder Heather Jones (31). Het precieze ogenblik van de moord is niet gekend, maar volgens de onderzoekers moet de gruwel ergens in september of oktober 2015 hebben plaatsgevonden.

Om hun misdaad te verdoezelen voederden Michael en Heather het lichaam van hun zoon aan de varkens.

Michael en Heather zullen voor de rest van hun leven in de gevangenis moeten verblijven. Michael had tijdens het proces zelfs niet de moed om zijn familieleden aan te kijken. Ofwel was hij erg beschaamd over zijn daden, ofwel heeft hij helemaal geen berouw.

Lees ook  Het kleine kind huilde en had koorts. Dan zagen de ouders een video uit het kinderdagverblijf en belden onmiddellijk de politie.

Adrian leeft in zijn huis in Kansas een kort en getormenteerd leven. Hij werd vaak gedwongen om ’s nachts in water te staan, werd geblinddoekt en op een tafel vastgebonden.

De ouders van het huis hadden in en rond het huis 30 camera’s opgesteld om zijn bewegingen constant in de gaten te kunnen houden – maar namen ook elk detail van zijn lijdensweg op.

Heather beweerde dat het Michaels’ idee was om Adrian te mishandelen en dat ze hem niet kon tegenhouden. Maar ze had toch de politie kunnen bellen, niet? Dat zou meteen een einde gemaakt hebben aan deze marteling.

Lees ook  Twee kinderen zijn buiten voor straf - dan horen ze hun buurman om hulp roepen

Tragisch genoeg vertelde Adrian op vijfjarige leeftijd aan de mensen van de Jeugdbescherming al dat hij door zijn vader geslagen werd en niet te eten kreeg. Helaas werd er met deze cruciale informatie toen niets gedaan.

Het lijkt erop dat het systeem en de maatschappij gefaald hebben, en dat een kleine jongen daardoor het leven liet.

DEEL dit schokkende verhaal met je vrienden!

Ze kwam ernstig misvormd ter wereld. Hoe ze er na de operatie uitziet? Ik blijf glimlachen!

Mama verliest baan na jarenlange dienst. Wat haar zoon dan doet? Lieve hemel!