in

Oudere hond rouwt naast overleden baasje als ze gevonden wordt

Toen de politie van Pottawatomie County voor het eerst de oudere labrador retriever (Sam) zagen, lag ze opgerold naast haar overleden baasje.

Ze was erg bedroeft en in de war toen de politie probeerde haar baasje zonder succes wakker probeerde te maken.

Omdat Sam niemand anders had om voor haar te zorgen, werd er contact opgenomen met de dierenreddingsorganisatie 1 Day Ranch.

Aan KOCO-TV vertelden medewerkers van de organisatie dat ze erg bedroeft was toen ze het huis verliet. „Ze huilde en jankte de hele weg terug naar de Ranch.”

LEES OOK!
Klimaatactiviste Lesley Golden is wel heel wat anders dan Anuna en Greta Thunberg

Sam slaapt vooral op de ranch. Ze is uitgeput van het rouwen en heeft haar eigen medische problemen. Medewerkers denken dat de viervoeter ongeveer 20 jaar oud is.

Haar voormalige baasje had hartproblemen, en was tegen het doktersadvies in naar huis gegaan, omdat hij bij Sam wilde zijn. De twee waren beste vrienden en het is dus een hele moeilijke tijd voor de hond.

LEES OOK!
Wauw: Olcay Gulsen is 7 kilo afgevallen

Afgelopen week brachten ze Sam mee naar Arthurs begrafenis zodat ze afscheid kon nemen. Een ontroerende foto laat de rouwende viervoeter zien.

Vooralsnog weten medewerkers niet wat het beste voor Sam is, een nieuw baasje of bij de ranch blijven. Op dit moment laten ze haar rouwen en bijkomen van alles.

Het is hartverscheurend om te zien hoeveel de arme hond haar baasje mist. Gelukkig wordt ze geholpen door 1 Day Ranch, zodat ze er niet alleen voor staat.

Man redt eigen leven door met smartphone pijl af te weren

Dit is de reden waarom de stewardess baalt als jij cola-light bestelt in het vliegtuig!